SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yine Yok!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde partisinin Sakarya, Samsun, Bursa, İzmir, Eskişehir, Kırklareli ve Edirne belediye başkan adaylarını açıkladı.

Başbakan Erdoğan, Altındağ Belediyesi Karapürçek Spor Salonu Tesisleri'nde düzenlenen törende, partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı. Erdoğan, partisinin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayının Yusuf Ziya Yılmaz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Zeki Toçoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının Recep Altepe, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının İzmir Milletvekilli Taha Aksoy, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Prof. Dr. Hasan Gönen, Kırklareli Belediye Başkan adayının Cengiz Bağdan ve Edirne Belediye Başkan adayının Mustafa Hatipler olduğunu açıkladı.

AĞIR BASAN İSİM ÇAKIR..
Başbakan Erdoğan, mevcut belediye başkanına yönelik eğilim yoklamasının yanı sıra diğer 15 aday adayına yönelik eğilim yoklaması sonuçları elinde olmasına karşın, Malatya Belediye Başkan adayını bu pakette de açıklamadı.

Mevcut belediye başkanı Cemal Akın'a yönelik eğilim yoklamasında yüzde 53 destek bulan Akın'ın yanı sıra, diğer 15 aday adayını ile ilgili parti teşkilatının eğilimini belirlemeye yönelik oylamada ise il başkanlığından istifa ederek aday adayı olan Ahmet Çakır'ın ilk sırada çıktığı belirlenmişti. Çakır'a, 275 dolayında oy çıkarken, ikinci sıradaki Yaşar Köksal'a 100 dolayında oy çıktığı, üçüncü sıradaki Mustafa Bingöl'ün de buna yakın oy aldığı öne sürülüyor.

Milletvekillerinden büyük destek gören Ahmet Çakır'ın, şu an itibarıyla en şanslı aday adayı durumunda olduğu, ancak genel başkan Erdoğan'ın bu konudaki değerlendirmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Mevcut belediye başkanı Cemal Akın'ın yeniden aday gösterilme şansının ise "yok" denebilecek düzeyde olduğu öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız