SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yolunda Kaza: 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-02-09 11:47:13
Malatya Yolunda Kaza: 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da Malatya yönüne giden giden 3 otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, merkez Cumhuriyet Mahallesi Malatya Caddesi üzerinde meydana geldi. Kent merkezinden Malatya istikametine giden Cihan Gürsel idaresindeki 26 PF 052 plakalı otomobil, önünde seyreden Oğuzhan Ekinoğlu yönetimindeki 23 DZ 524 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkan 23 DZ 524 plakalı otomobil, orta refüje çıkarak ağaca ve aydınlatma direğine çarpıp yola indi. Bu sırada aynı şeritte giden ve sürücüsü belirlenemeyen 23 LD 183 plakalı otomobilde, 23 DZ 524 plakalı otomobile çarptı.

Kazaya karışan 3 araçtan ikisi hurdaya döndü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Otomobillerden çıkartılan 1'i ağır 5 yaralı ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Elazığ- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız