SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 1 Günde 4 Deprem Oldu

0
Güncellendi - 2018-08-13 22:38:03
Malatya'da 1 Günde 4 Deprem Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Pazartesi gün boyunca, 3'ü merkeze, 1'i de Kale'ye bağlı olmak üzere kırsal mahallelerde 'hafif' büyüklüklerde 4 deprem kaydı yapıldı.

13 Ağustos Pazartesi günü ilk deprem 05.31'de Kamıştaş merkezli ve 1,3 büyüklüğünde oldu. 06.16'da ise merkez üssü Pelitli olan 1,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Saat 12.37'deki depremin merkezi Karagöz, büyüklüğü de 1,5 olarak saptandı. Saat 13.40'ta da Kale-Kozluk merkezli olarak 2,3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    1. derece deprem bölgesinde binlerce konut yıkılmak için dikildi...iyi paralara satıldı, tarım alanları sulak zeminler konutlarca işgal edildi betonarme bir kent oluşturuldu. fay hattı buradan şuradan diyerek imar planları ile oynandı ve ucubik bir şehirleşme oluştu. yeşil bitti, su bitti bitiyor bakalım siyasiler yarınlara ne bırakacaklar. ha bu arada Malatyalılık ta can çekişiyor...
    0
    0
    Yanıtla