SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 2 Kişi Silahlı Saldırı Sonucu Yaralandı

Malatya'da 2 Kişi Silahlı Saldırı Sonucu Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 kişi silahlı saldırı sonucunda yaralandı. Yaralılar, yürürken yanlarına gelen 3 kişinin tabanca ile ateş açarak kaçtığını iddia ettiler. Polis, araştırma sonucunda olaya karışan 2 kişinin kimliğini tespit etti.

Olay, Paşaköşkü Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde saat 19.20 sularında meydana geldi. Tabanca ile ateş açılması sonucunda S.G. isimli şahıs bacak kısmından, R.S. İsimli şahıs ayak kısmından yaralandı. 

Hayati tehlikesi bulunmayan 2 yaralı ambulanslar ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılar, yolda yürürken yanlarına gelen 3 kişinin tabanca ile ateş açarak kaçtıklarını ve bu şahısları tanımadıklarını iddia ettiler.

Emniyet ekiplerince yapılan çalışma sonucunda olaya karışan şüphelilerin M.U. ve C.Y. olduğu belirlendi. Her iki şüpheli polis tarafından aranırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • doğan (7 ay önce)
    5 senedir Malatya dışında ikamet ediyor ve malatyaya geri dönme hayali kuruyorken son bir yıldır (depremle alakası yok) şu saçmasapan olayları görünce değil malatyaya gelmek ordaki yakınlarımın malatyayı terk etmelerini ister oldum. Çarşıda pazarda okul önlerinde bıçaklı silahlı kavgalar, karanlık sokaklar vs..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (7 ay önce)
    Vuranları tanıyorlar intikam yemini ve küfürler havada uçuşuyordu...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (7 ay önce)
    Bu dünyada nasıl yaşadıysan öldükden sonra dirildiğinde O şekilde hesaba çekilirsin. Mal mülk evlat Ana Baba kimsenin kimseye faydası olmayacak, O azap günü herkes birbirinden kaçacak. Amel defterinizi iyiliklerle doldurun. Böyle vurdu kırdıyla işiniz olmasın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erhan (7 ay önce)
    artık malatya yaşanacak bir yer değil dışardan iti kopoğu gelir ve kimse buna dur demiyor malatya yı sözde düşünen milletvekilleri ve belediye başkanları mahvediyor yazıklar olsun size siz malatyanın artık yüz karalarısınız
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Adam olmadık olmuyoruz olmayacağız...Rabbim ıslah etsin bizleri tez zamanda...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sakin vatandaş (7 ay önce)
    Şehir Teksas’a dönmüş.Ey Malatya halkı kendine gel.Yarın şehri yaşanacak bir hale getirmeye çalışan insanlar evini işini toplar gider.20 sene geriye gidersiniz.Cebinizdeki paranız da kurtarmaz sizi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Arif (7 ay önce)
    Heyyy belediye yetkilileri aydınlatın şu şehri artık akşamları açın lambaları düğün düğün gezip nikah kıyacağınıza..
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyalee (7 ay önce)
    Malatya'da günlük silahla yaralama olayı oluyor , çoğu cadde ve sokakta aydınlatma yok akşam sokağa çıkmak cesaret işi oldu .
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Klasik ifade Zaten hep vuranları kimse kimseyi tanımıyor emniyetimiz arama yapmayı hem sık hemde detaylı yapmalı deprem felaketler bile adam etmiyor kimseyi yazıklar olsun toplum ne halde insanlar birbirine zarar vermekte yarışıyor insan hayatı çok ucuz oldu
    %91
    %9
    Yanıtla
  • acaba birileri parayla mı vurdurtuyor? karşılaş, tahrik et, oyuna getir ve vur olma ihtimali var mı?
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kardeş şu yazdığına gülmemek elde değil deprem belli seni epey etkilemiş
    %15
    %85
    Yanıtla