SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Kadastro Çalışmaları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kadastro Müdürü Hasan Özalban, kadastro çalışmalarının yüzde 91 oranında tamamlandığını bildirdi.

Özalban, yaptığı açıklamada, Malatya Kadastro Müdürlüğü'ne merkez, Arapgir, Arguvan, Battalgazi, Doğanşehir, Doğanyol, Kale, Pütürge, Yazıhan ve Yeşilyurt ilçelerinin bağlı bulunduğunu, Darende, Akçadağ ve Hekimhan ilçelerinde ise kadastro müdürlükleri olduğunu belirtti.

Malatya'da sürdürülen kadastro çalışmalarının yüzde 91 oranında tamamlandığını kaydeden Özalban, kadastrosu yapılmayan 31 köydeki çalışmaların ise bu yıl sonuna kadar bitirileceğini ifade etti. Kalan 31 köyün 11'inin Doğanyol'da 20'sinin ise Pütürge'de bulunduğunu belirten Özalban, biten kadastro çalışmalarının 85 mahalle ile 315 köyü kapsadığını dile getirdi.

Özalban, Malatya Kadastro Müdürlüğü'nün internet sitesinin de çok yakında hizmet vermeye başlayacağını, sitede kadastro hizmetleri ile ilgili bilgilerin yer alacağını ve vatandaşların dilek, temenni ve şikayetlerini iletebileceklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız