SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Polisten 'Huzur- Güven' Uygulaması

0
Güncellendi - 2020-08-30 07:24:22
Malatya'da Polisten 'Huzur- Güven' Uygulaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Türkiye Güven Huzur Uygulaması" kapsamında çeşitli noktalarda denetimler gerçekleşti.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Güven Huzur Uygulamasında 111 motorize ekip ve 389 personelin katılımıyla denetim ve kontroller yapıldı.

Ekipler, 374 iş yeri, 24 metruk bina, 1941 araç denetledi, 24 araca 14 bin 817 lira cezai işlem uyguladı, bir aracı ise trafikten men etti.

Uygulamada 5 bin 326 kişi sorgulandı, çeşitli suçlardan aranan 14 şüpheli yakalandı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymayarak maske takmayan 12 kişiye ise işlem yapıldı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali (3 yıl önce)
    Madem çok eleştiriyorum. Son eleştirim olsun ; maske takmayan 12 kişi tesbit edelmiş ve ceza kesilmiş ya ben bu rakamın abartıldığını düşünüyorum. Sayın malatyahabere de saygılarımı sunuyorum. Hoş vakit geçirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Şu mahkum affından sonra tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da suç miktarlarında ciddi artış meydana geldi. Bu suçluları tekrar yuvalarına gönderen emniyet teşkilatımıza başarılar ve kolaylıklar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Rakamlar değerlendirildiğinde haber niteliğini hak edebilecek bir performans ve sonuç yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Siz bu denetimin içinde yer alarak covid riski ile bu kadar insanla muhatap olacak olsaydınız ne kadar denetim yapardınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • Daha çok ceza yazardım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (3 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Cok merak ediyorum acaba siz ne isle mesgulsunuz topluma ne kadar yarariniz oluyor. Nasil bir sonuc bekliyorsunuz sizin gibi hic bir seyden memnun olmayan her seyi elestirenler acaba ne yapiyor gercekten cok merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla