SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı Dostlarımızdan Biri Dedi ki.."

0
Güncellendi - 2017-08-24 01:52:32
A- A+ PAYLAŞ

  • Gazeteci Yavuz Donat, Malatya izlenimlerine ilişkin yazısında "Elizabeth" başlığıyla, bir iddiayı aktardı..

Sabah Gazetesi yazarlarından Yavuz Donat, geçtiğimiz günlerde Malatya'ya yaptığı ziyarete ilişkin izlenimlerini 22 Ağustos günü köşesinde yazdı.

Donat'ın başlıklar halinde köşesinde yer verdiği izlenimlerinden "Elizabeth" başlıklı olanda, zaman zaman Malatya'da dillendirilen, ancak yetkili makamlarca ne doğrulanan ne de yalanlanan bir iddiaya yer verdi.

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, Paşaköşkü Mahallesi'ne yönelik olarak yaşanan ve darbeyi protesto edenleri bu semtteki vatandaşlara yönelik olarak hâlâ aydınlatılamayan kışkırtma çabaları görüntülü olarak saptanırken, şehir merkezindeki bir mağazanın kundaklanmasını, Paşaköşkü semtinde Alevi vatandaşların ev ve işyerlerine yönelik olarak duyuran dış kökenli provokatif yayınlar yapılmıştı.

Donat, "Elizabeth" başlıklı yazısında, bu kişinin İngiliz kökenli Alman gazeteci olduğuna yönelik iddiaları aktardı.

Yavuz Donat'ın köşesindeki söz konusu yazının kupürü şöyle:

sabah.com.tr- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • DIŞGÜÇLER (6 yıl önce)
    HE ZATEN,MALATYA'DA HİÇ DANGALAK YOK CASUS GELDİ DE KIŞKIRTTI DA ONDAN OLDU.KLASİK ...HER SUÇUNU BAHANELELERLE KAPATMAYA ÇALIŞANLARIN YENİ BAHANESİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (6 yıl önce)
    Malatyada malatyalimi kaldi kendi memleketimizde yabanci olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Darbe gecesi başta üniversite olmak üzere bazı okulların ışıkları iki gece açıldı. Neden ışıklar açıldı? Açan açıklansın.Sayın Donat ve Malatya haber bu konuyu lütfen araştırın. Bosna katliamının benzeri yaşatılacaktı deniyor.
    0
    0
    Yanıtla