SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı Hemşehrilerimize Teşekkürlerini ve Selamlarını İletti"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarından dolayı Malatyalılara teşekkür ederek, selamlarını ilettiği bildirildi.

27. dönemin ardından 14 Mayıs'ta yapılan 28. dönem milletvekili seçiminde Malatya'dan yeniden seçilen Mehmet Fendoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kaydını yaptırdıktan sonra MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, Malatya kayısısı hediye etti.

Fendoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Liderimizin elini öpüp hayır duasını aldık , tüm teşkilat mensuplarımıza ve Malatyalı hemşehrilerimize teşekkürlerini, selamlarını ve her daim Malatyalı hemşehrimizin yanlarında olduğunu ilettiler.” ifadelerini kaydetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • b vaizoğlu (11 ay önce)
    sayın fendoğlu:önce ikinci defa seçoilmeniz hayırlı olsun :: m a l a t y a d a kadim bir değeri olan b u l g u r l u r a h m e t l i h a m i t f e n d o ğ l u nun m a l a t y a d a k i h i z m e t l e r i u n u t u l m a z: siz projeler bazında hangi işleri yapmayı planlıyorsunuz??? katma değeriolan iki ünüversitesi olan karizma bir şehirimizin geldiği noktada belediyenin y ö n e t i m i n d e n planlama çalışmalarından &akademik çalışmalaından belediyenın yönetimindeki olmayan akademisyenler ile il encumeninde karakavakda&aşşağışehirde&çırmıkdıda olan sorunlara çözüm objektif krıterlerin uygulanmasında(teşkilatlanamayan global iş potansiyeline bölgemize kanalize edemeyen eski sayın gümrük ve ticaret bakanına m a l a t y a tanıtım günlerinde kursüde söylediğiniz bu kadar harcamayla f a b r i k a k u r u l u r d u dediniz !!!) sonuç ortada ekibi sevk ve idare edecek projeleri hızlıca uygulayacak iş sahalarına üniversite öğrencilerin yeteneklerini adapte edecek fikirleri burokratik engelleri aşacak mısınız cevap hakkı açıkdır sayın vekilim saygılarımla
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Ahmet (11 ay önce)
    İş bilmeye gerek yok. Siyasetin nelere Kadir olduğunu haberi okuyunca görüyorsunuz. Basın yayını okuyorsun çevre ve su işleri bakanlığında müsteşar yardımcılığına atanıyorsun. Buram buram liyakat kokuyor. Eytden emeklisini olmuş. Doktora yaptığına göre biryerlerden kadro sözü alınmıştır. Yakında kokusu çıkar. Vay anasını…. Şut oldu gol oldu babında olmuş
    %93
    %7
    Yanıtla