SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gergerli Öğrencilere Destek

0
Güncellendi - 2020-12-17 02:09:10
Gergerli Öğrencilere Destek
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı hayırsever iş adamı Fırat Vuran, uzaktan eğitimin yapıldığı bugünlerde Gerger’de ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere aldığı 100 adet tableti Vali Mahmut Çuhadar’a teslim etti.

Vali Mahmut Çuhadar’ın isteğine kayıtsız kalmayan Malatyalı İşadamı Fırat Vuran, Korona virüs salgını dolayısıyla uzaktan eğitimin yapıldığı Gerger ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere 100 adet tablet desteğinde bulundu.

Bu zorlu süreçte ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteğinde bulunan Vuran’a teşekkür eden Vali Mahmut Çuhadar, salgın nedeniyle uzaktan eğitimin zorunlu hale gelmesiyle birlikte bilgisayar veya tableti olmayan öğrencilere yapılan bu desteğin hayırseverlerin eğitime verdiği değeri ortaya koyması açısından önemli olduğunu söyledi.

Vali Mahmut Çuhadar, daha sonra Gerger ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere hayırsever işadamı Fırat Vuran tarafından alınan tabletleri Gerger Kaymakamı Emin Kaymak’a teslim etti.

Adıyaman, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız