SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Polis Göreve Giderken Şehit Oldu

Malatyalı Polis Göreve Giderken Şehit Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır’da 3 aracın karıştığı trafik kazasında, Malatyalı olduğu öğrenilen 1 polis memuru şehit oldu, 1'i polis 5 kişi yaralandı. Kazanı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzeri, Polis Lojmanları civarı Kantar Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yan yoldan süratle ana yola çıkan 34 FPH 196 araç, ana yolda bulunan bariyerleri ve biçerisinde 2 polisin bulunduğu Polis Memuru Kemal Güleç'in yönetimindeki 46 AFF 530 plakalı otomobilin (üstteki fotoğrafta) tavanını biçerek ardından 27 AHF 226 plakalı ticari araca çarptıktan sonra durabildi. Kazada, sürücülerden Malatyalı Polis Memuru Kemal Güleç şehit olurken, aynı araçta bulunan polis memuru Ömer Doğan ile diğer araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde, Diyarbakır- Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'nde görevli ve göreve gitmekte olduğu bildirilen Kemal Güleç’in hayatını kaybettiğini belirlerken, 1’i polis 5 yaralı kentteki hastanelere sevk edildi.

Feci kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, 34 FPH 196 plakalı otomobilin hızla yan yoldan ana yola girişi ve seyir halinde olan 46 AFF 530 plakalı otomobil ve 27 AHF 226 plakalı kamyonetle çarpışması yer aldı. Ayrıca, kazaya neden olan aracın yola çıktığı bağlantı noktasında bir kişinin saniye farkıyla karşıdan karşıya geçtiği görüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu arada, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, sosyal medya hesabından “Diyarbakır’daki trafik kazasında hayatını kaybeden hemşehrimiz Polis Memuru Kemal Güleç’e Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” paylaşımında bulundu.

Diyarbakır, iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Yusuf ÇRAĞ (1 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah yakınlarına sabrı cemil dilerim vatan sagolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suat Aslan (1 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah yakınlarına sabrı cemil dilerim vatan sagolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İhsan toper (1 yıl önce)
    ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah yakınlarına sabrı cemil dilerim vatan sagolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Çok saygılı beyfendi bi arkadaşımızdı rabbim geride kalanlara sabır versin şahadetini kabul etsin mekanı cennet olsun inşllah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özcan (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah. Rabb'im ailesine sabırlar versin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atilla (1 yıl önce)
    Allah rahmet EYLESİN. Kederli ailesine yakınlarına sabır dilerim Allahtan . Mekânı cennet olsun
    %100
    %0
    Yanıtla