SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Uzman Çavuş Şehit

Malatyalı Uzman Çavuş Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonunda Malatya- Kuluncaklı olan Piyade Uzman Çavuş Fatih Kalkan'ın da şehit olduğu bildirildi.

Aslen Kuluncaklı olan Kalkan ailesinin Osmaniye'de oturduğu belirtilirken, Fatih Kalkan'ın şehit haberi Osmaniye Garnizon Komutan Yardımcısı Yarbay İlkay Gül tarafından Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evinde eşi Gül Kalkan'a verildiği öğrenildi.

Şehit Uzman Çavuş Fatih Kalkan'ın evli ve Yaren adında 3 aylık kız bebek babası olduğu bildirildi.

Bu arada, oğullarının şehadet haberini Malatya'da alan acılı anne ve babanın ise Osmaniye'ye hareket ettikleri haber alındı.

Kalkan'ın cenazesinin Osmaniye'de toprağa verileceği öğrenildi.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI..

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci
"#PençeKilit Operasyon Bölgesindeki teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Malatya #Kuluncak'lı hemşehrimiz Uzm. Çvş. Fatih Kalkan'a Allah'tan rahmet, şehidimizin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba
"Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Malatya Kuluncak'lı hemşehrim Uzm.Çvş. Fatih Kalkan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum."

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır
"Pençe Kilit operasyon bölgesinde hain teröristlerle girilen çatışma sonucu şehadete kavuşan aslen Kuluncak’lı olan ve ailesi Osmaniye’de yaşayan hemşehrimiz Uzm.Çvş. Fatih Kalkan'a Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınlarına sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı
"Pençe Kilit operasyon bölgesinde hain teröristlerle girilen çatışmada şehit olan, Kuluncaklı hemşehrimiz Uzm.Çvş. Fatih Kalkan'a Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu
"Pençe Kilit Hareketi bölgesinde hemşehrimiz Uzman Çavuş Fatih KALKAN şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum. Hemşerilerimizin ve Aziz Milletimizin başı sağolsun."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan
"Kahraman Şehitlerimiz hemşehrimiz Uzman Çavuş Fatih Kalkan’a, Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu’ya, Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım'a ve P.Asb.Kd.Çvş. Gölhan Ağıl’a Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca 
“Kahraman Şehidimiz, Hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Fatih Kalkan'a Yüce Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder
“Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen hemşehrimiz Uzman Çavuş Fatih Kalkan'a ALLAH'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar
“Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Malatyalı hemşehrimiz Uzm.Çvş. Fatih Kalkan'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”

Kuluncak Belediye Başkanı Cengiz Erhan
“Başımız Sağolsun. Pençe Kilit Hareketi bölgesinde hemşehrimiz Uzman Çavuş Fatih KALKAN şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum. Hemşerilerimizin ve Milletimizin başı sağolsun”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin
“Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada şehit düşen Kahraman Mehmetçiklerimiz Malatyalı hemşehrimiz Uzman Çavuş Fatih Kalkan ve Astsubay  Gökhan Ağıl'a Allah'tan yardım, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”  

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu
“Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde, hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Kuluncaklı hemşehrimiz  Uzm.Çvş.Fatih Kalkan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun” 

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan
“Pençe Kilit operasyon bölgesinde hain teröristlerle girilen çatışma sonucu şehadete kavuşan aslen Kuluncak’lı olan ve ailesi Osmaniye’de yaşayan hemşehrimiz Uzm.Çvş. Fatih Kalkan'a Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınlarına sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”  

malatyahaber.com- radyo80.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Ateş düştüğü yeri yakar, şehidimize Allah tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Rabbim Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her zaman yardımcısı olsun. Türk Ulusunun başı sağolsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Ya Rabbi Cellecelaluhu Şehidimize Gani Gani Rahmet Etsin Mekanı Cennet-i ALÂ Olsun Kederli Ailesinin Başı Sağolsun Sabr-ı Cemil İhsan Eylesin Vatan Sağolsun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Atilla (1 yıl önce)
    Allah rahmet etsin şehidimizi. Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için. Allah ailesine sabır versin .
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Yusuf (1 yıl önce)
    Şehitimizin annesi kendisi henüz 5 yaşında iken vefat etti. Babası diğer 4 kardeşi ile şehidimizi tek başına büyüttü Köyün en yoksul ailesinin ortanca oğlu. Şehit Fatih kalkan. Ateş yine garibanın ocağına düştü Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim eşine henüz bir aylık bebeğine babasına kardeşlerine sabır versin.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun ailesinin malatyanın Türkiyenin başı sağ olsun
    %95
    %5
    Yanıtla