SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyalı Vekiller Çok Koştu!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:36:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı olduktan sonra seçim bölgesi Manisa’ya ilk kez gelen Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, müjdeler verdi. AKP İl Binası önünde coşkulu bir kalabalığa hitap eden Özdağ AKP’nin seçim beyannamesinin önümüzdeki hafta içinde Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanacağını ve ekonomik paketin toplumun her kesiminin yüzünü güldüreceğini kaydetti. Özdağ, bu yıl yaşanan doğal felaketlerle büyük zarar ve rekolte yaşayan üzüm üreticilerine de müjde verdi.

TARSİM PARALARI EKİM AYINDA ÖDENECEK

Bu yıl bağlarda yanan zarar nedeniyle zor günler geçiren üzüm üreticilerine de müjde veren Özdağ, “TARSİM tarafından kasım ayında verilecek olan para, inşallah ekim ayı içerisinde dağıtılacak. Sayın Bakanımızla görüştüm. Biliyorsunuz geçen sene üzüm rekoltesi çok fazlaydı. Bu rekolte nedeniyle 5 milletvekili arkadaşımız Sayın Bülent Arınç, Sayın Nabi Avcı, Sayın Orhan Erdem ve Sayın Tarım Bakanımızın gayretleriyle ve başbakanımızın da imzasıyla biz okullara, ilkokullara, okul öncesi eğitim kurumlarına üzüm dağıtma kararı çıkartmıştık. Bizden sonra Malatya milletvekilleri ‘Acaba kayısı dağıtır mıyız?’ diye çok koştular. Ordu vekilleri ‘Fındık dağıtır mıyız’ diye çok koştular hatta Yalova vekilleri de ‘Kivi dağıtır mıyız?’ dediler. Bende onlara dedim ki ‘Geçti Bor’un pazarı demiştim. Biz kotardık Manisa vekilleri olarak. Şimdi bu dönem rekoltemiz az ama üzüm 6,5 liradan satılıyor ve çiftçimizin cebine çok para giriyor. Daha çok girsin. En çok helal parayı çiftçiler kazanıyor, tarımcılar kazanıyor. Bunlar hakikaten alınlarının terinin kurumadan paralarını alması lazım. Şimdi üzüm almaya devam edeceğiz okullarda inşallah. Onunla ilgili çalışma Sayın Tarım Bakanımız yapıyor, Milli Eğitim Bakanımız yapıyor. Sayın Başbakanımıza da arz ettim. İnşallah bunu da başarmış olacağız.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız