SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatyamız Bir Atılım İçinde"

0
Güncellendi - 2017-10-08 04:22:58
A- A+ PAYLAŞ

Eski bakanlardan Metin Emiroğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Malatya ve Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı hizmetler konuşuldu.

Eski Milli Eğitim, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlarından, Malatya eski milletvekili  Metin Emiroğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Emiroğlu, “Değerli başkanımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Yapılan hizmetler hakkında çok güzel bilgiler verdi. Malatya’mız bir atılım içerisinde. Anlaşılıyor ki yapılanlar gelecekte yapılacakların da bir teminatı hüviyetindedir. İşiniz gücünüz rast gelsin diyorum” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Bakanımızı ve yol arkadaşlarını burada görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Biz tabi kendilerinin o dönemde yapmış olduğu hizmetlerini minnet ve şükranla anıyoruz. O hizmetlerin üzerine yeni taşlar koymak ve yeni binalar yapma çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda da Battalgazi'yi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında ekibimizle birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. İnşallah Malatya'yı geçmişine layık bir geleceğe hazırlama noktasında gayretlerimiz devam ediyor.  Biraz öncede sayın bakanımıza hizmetlerle ilgili kısa bir sunumda bulundum. Hakikaten belediye olarak şu anda, bütçesinin yüzde 70'ini yatırıma ayıran ve bütçesinin çok daha üstesinde bir yatırım faaliyetleri yürüten bir belediye konumundayız. İnşallah Malatya'nın geçmişinde buna benzer çok güzel örnekler vardı. Bizlerde bu güzel örnekleri yeni örnekler ekleme noktasında gayretlerimiz devam ettiriyoruz” dedi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya Sevdalısı (6 yıl önce)
    Başkanımız sayın Selahattin Gürkan Beyefendiyi de yaptığı hizmetlerden dolayı herkes minnetle ve şükranla anacaktır.. Allah yolunu açık etsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Kadıoğlu (6 yıl önce)
    Sayın başkan bugün nasıl sayın Metin Emiroğlu nu geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı minnet ve şükranla anıyorsak, sizi de bu memeleket ancak otuz yıl sonra anlayacak siz bu memleketin tarihine, kültürüne, sosyal yaşamına çok emek veriyorsunuz Allah yar ve yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla