SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mızın Şu Anki Hali İçler Acısı!"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Girişimci İş İnsanları Dernek Başkanı (MAGİNDER) Salih Karademir, “Bizler her kesimden ve her görüşten bir araya gelerek, tek amacımız olan Malatya’yı ayağa kaldırmaktır, Malatya’yı tekrardan eski günlerine kavuşturmaktır” dedi.

MAGİNDER tarafından düzenlenen iftar programı bir otelde geniş katılımla gerçekleştirilirken, programa kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, her siyasi görüşten temsilciler ile birlikte STK yöneticileri de katıldılar.

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, “MAGİNMDER, 6 Şubat depremlerinden yaklaşık 10 gün önce kuruldu. 6 Şubat, Malatya için bir milattır. Bu şehir yeniden ayağa kalkacak. Bugün nasıl iftar sofrasında Malatyalılar olarak toplanabiliyorsak, Malatya içinde toplanabileceğiz. Bu birlikteliğe çok ihtiyacımız var. Ülkemizin en güzel şehirlerinden birisi olan Malatya’mızın gerçekten şu anki hali içler acısı. Bizler hep birlikte çalışarak eski günlerine yeniden kavuşturacağız. MAGİNDER ailesi olarak buna hep destek vereceğiz. MAGİNDER’in tek yapmak istediği şey, bu şehrin yeniden ayağa kalkmasıdır, yeniden eski günlerine kavuşmasıdır, yeniden cazibe merkezi olmasıdır. İş dünyası olarak, bütün Malatya’yı aynı sofra etrafında birleştirmek istedik. Gelen herkese teşekkür ediyorum. Birlikteliğe Malatya’nın gerçekten ihtiyacı var.” İfadelerini kaydetti.

Karademir şöyle devam etti:

“Bizler her kesimden ve her görüşten bir araya gelerek, tek amacımız olan Malatya’yı ayağa kaldırmaktır, Malatya’yı tekrardan eski günlerine kavuşturmaktır. Bizler bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Depremin ilk gününden itibaren sahada olduk. Malatya’yı terk etmedik, Malatya’da kalacağız.”

Selamlama konuşması yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın birlik ve beraberlik içinde olmaya devam etmesini dileyerek, seçim sürecinin yine her hangi bir olumsuzluk yaşanmadan sonuçlanması dileklerinde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Destan yazan belediye başkanı (1 ay önce)
    Selocan da tam ortaya oturmuş, aynen şehri bu hale getirdiği gibi :)
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Hala kuyruk acın bitmemiş başkan ne yapmışsa sana çok iyi yapmış
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Berk (1 ay önce)
    Bu içler acısı halimize sebep olanları masanın çevresine toplamışsın ama onlar hiç üzerine alınmamıştır. Destan yazdık deyip duruyorlardır.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • nihat (1 ay önce)
    sözüm bütün yöneticilere: yiyin beyler yiyin, tıksırıncaya kadar yiyin. ikinci yıla girdik çarşı hala mülteci kampı gibi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • BayramZ (1 ay önce)
    Kaygısı insan olan, şehri ayakta tutmaya çalışan insanların topluluğu. Değerleriyle Malatya’yı eskisinden daha iyi yapacaklarına inanıyorum.
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Mutlu insanlar toplulugu … (1 ay önce)
    Bir çatı altında topladıgın için bi kez daha tşk ederım salih bey ve ekibine …cok güzel bir ekibiniz var hepsi malatyada sevilen sayılan iş insanları her zaman malatya yı bir araya getirdiniz keşke bu memlekette vekil yada belediye başkanı olsaydınız bu memleket daha güzel olurdu malatyamıza sahip çıkın yalnız kaldı zaten alanyadan selamlar malatya yı memleketimizi cok özledik ..
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Talha (1 ay önce)
    Ferdi gayret yuvayı, toplu gayret vatanı ayakta tutar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Multeciler (1 ay önce)
    Ülkeyi yalan edemeyeceksiniz. Ülkemde mülteci istemiyorum!
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Cevat (1 ay önce)
    Ey siyasiler seçim sonucu ne olursa olsun ortak sorun Malatya olsun hepimiz bu geminin içindeyiz bu diyarın çocuklarıyız
    %100
    %0
    Yanıtla