SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'nın Güçlü Sesi malatyahaber.com 21. Yaşında

Malatya'nın Güçlü Sesi malatyahaber.com 21. Yaşında
A- A+ PAYLAŞ

İnternet ortamında 15 Nisan 2002'de yayın yaşamına başlayan malatyahaber.com, 21. yayın yılında.

2002'de Gazeteci Fuat Kozluklu, İsmet Yalvaç ve Suat Kozluklu tarafından kurulan, geride kalan sürede dünyanın her köşesindeki Malatyalılara, Malatya ile ilgili haberleri veren, sorunlarını duyuran, etkisi ve gücüyle Malatya'nın internet ortamındaki güçlü sesi olan malatyahaber.com; sorumlu ve dürüst yayıncılık, doğru habercilik ilkesinden sapmaksızın bundan sonra da Malatya'nın sesi olmaya devam edecek.

malatyahaber.com, katkı sağlayan tüm paydaşlarına, gerçek basın emekçisi gazeteci dostlarına ve okurlarına teşekkürlerini sunuyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mahir Temur (1 yıl önce)
    21. yılınız hayırlı olsun. Malatya basınının şu depremde dahi halen şehir yerine koltukları savunduğu bir ortamda iyi ki varsınız.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Öz malatyalı (1 yıl önce)
    Her zaman tarafsız ve dogru haber yaptiginiz için gercekten tesekkurler. Basarilarinizin devamini diliyorum.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Dr. Esin Emin ÜSTÜN (1 yıl önce)
    'Malatyahaber.com'un' 21.Yılını kutluyor ve daha nice nice yıllar özgür, tarafsız ve etkin görevini sürdürmesini diliyorum. Saygılarımla.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Nedir Kızılkaya (1 yıl önce)
    Gücünü tarafsızlığından alan, bu kentin faydasına olan herşeyi araştıran, yazan "malatyahaber. com" Daha nice 21 yıllar doğru haberin adresi olmaya devam edecektir. Kutlu olsun.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Orhan tuğrulca (1 yıl önce)
    Yerel haberciliğin öncülüğünü yürüten, Malatya tarihine kültürüne büyük katkıları olan malatyahaber.com a nice 21 yıllara...
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 yıl önce)
    Telefonumun ana ekraninda yer alan malatyahaber ,Bu şehri karşılıksız sevenlerin buluşma noktasıdır..nice yıllara
    %78
    %22
    Yanıtla
  • İbrahim Halil yılmaz (1 yıl önce)
    Başarıların devamını dileriz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 yıl önce)
    Nice yıllar bu memleketde ben yaptim oldu diyenlere karşı tarafsız dik durusunuz sayesinde okurlarınızdan aldığınız güçle bugünler e gelmeniz sorumlulugunuzun bu zor günlerimizde daha çok arttığının bilinciyle yayın hayatınızda memleketimiz icin güzel mutlu haberler yapmanızı temenni eder başarılar dilerim
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Alaaddin (1 yıl önce)
    Öyle yada böyle, benim uzun yıllardan beri sizi takip etmemi sağlayacak gazetecilik yaptınız. Ellerinize sağlık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • M.Bahadır Altaş (1 yıl önce)
    Başta İsmet Yalvaç olmak üzere malatyahber.com ailesini kutlarım. Sorumlu ve dürüst yayıncılık, doğru habercilik ilkesinden sapmadan nice yıllar dilerim..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Malatya basınının, medyasının yüz akı, bağımsız, özgür sesi Malatyahaber iyi ki varsın, nice yıllara. Bu vesile ile tüm çalışanlarını tebrik ediyorum.
    %67
    %33
    Yanıtla