SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'nın Sesi Olmaya Devam Edeceğim"

0
Güncellendi - 2018-07-08 06:12:58
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM de milletvekilliği kaydını yaptı. Basın mensuplarına Malatya kayısısı dağıtan Ağbaba, “Bundan önce olduğu gibi bu dönemde de Malatya’nın sesi soluğu olmaya, Türkiye'deki haksızlıkları ve hukuksuzlukları gündeme getirmeye devam edeceğim” dedi.

24 Haziran seçimlerinde tekrar CHP Malatya Milletvekili seçilen Veli Ağbaba, TBMM’de milletvekilliği kaydını yaptırdı. Parti grup Başkanvekili Özgür Özel, oğlu Efe, kızı Elif ve çalışma arkadaşları ile mecliste kaydını yaptıran Ağbaba, basın mensupları ve meclis çalışanlarına Malatya kayısısı ikram etti.

7 yıldır Malatya’dan seçilip, Türkiye Milletvekilliği yaptığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Gece gündüz demeden çalıştım. Bundan sonra da yaşanabilir bir Malatya için,  gerek meclis içinde gerek meclis dışında çalışmalarıma aralıksız devam edeceğim.Kayısıdan tütününe,yolundan suyuna, sanayicisinden esnafına, Pütürge’den Doğanşehir’e bütün Malatyalıların sesi olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.Tüm üreticilerin, esnafın, işçinin, emekçinin sesi olmaya devam edeceğim.Sadece Malatya’nın değil Türkiye’nin de sorunlarını gündeme getirmeye, çözüm önerilerini ortaya koymaya çaba göstereceğim. Önümüzdeki dönem çok daha zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Ama mücadelemizi çok daha fazla artırarak çalışmaya aralıksız devam edeceğim” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali Kaymaz (5 yıl önce)
    Bu sayfayı takip edenlerden sayın Veli Ağbaba nın yaptıkları hakkında yorum bilgi verecek yok mu? Ben İstanbuldan takip ettiğim için bilgi sahibi değilim. Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayna (5 yıl önce)
    Soruyorum ne hizmeti varmalatya ya ne yapmış bunların ülke yararına ne hizmeti var Dikili ağacı bile yok bunların CHP bu ülkeye verdiği zarar ortada kime hizmet ediyor bunlar ortada anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (5 yıl önce)
    Sayın ağababa siz bizim sesimiz asla olmadınız .malatya nın en ufak sorununu, yapılan en ufak yanlışı dahi dile getiremediniz. siz ancak mecliste bizimle alakası olmayan konulara değindin.bu saatten sonra siz ses verseniz ne olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (5 yıl önce)
    Ey garip başını kumdan çıkar da neler yapıldığını gör.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    Sorun 10 yıldan beri Malatya'ma ne yapmış bu şahsiyet boş muhalefet olmaktan başka ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip (5 yıl önce)
    CHP laf yapar Ak parti icraat yapar ki kaldı ki Ağbaba şimdiye kadar ne yapmış memlekete
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru tespit
    0
    0
    Yanıtla