SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'dan, Yozgat Maçı Deplasman Seyircisi Kararına Tepki

Malatyaspor'dan, Yozgat Maçı Deplasman Seyircisi Kararına Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Malatyaspor, 21 Nisan Pazar günü Malatya'da Yozgat Belediyesi Bozokspor'la oynayacakları maç için, deplasman seyircisi yasağının kaldırılarak Yozgat'tan gelecek taraftarlara izin verilmesine tepki gösterdi.

Kulüp Başkanı Muhammet Güner imzasıyla kamuoyuna yapılan açıklama şöyle:

"Söyleyecek bir şey yok her şey alanen ortada. 12 Bingölspor müsabakasından hemen sonra il güvenlik kurulu ve valiliğin almış olduğu karar ile, kulübümüze aylar öncesinden deplasmana gelen takımların seyircisi alınmayacağı tebliğ edilmiştir.

Geçtiğimiz perşembe günü bu haftaki rakibin deplasman seyirci yasağı aynen uygulanacağı tekrar bizlere iletilmesine rağmen siyasi baskı ve kararlarla aylar öncesinden alınan karardan vazgeçilmiştir. Çocuklarımla aynı yaştaki takımların; Malatyaspor’umuz ile adının zikredilmesi hiç yakışır bir durum değil. Maalesef ülkede futbol bitme noktasına geldi siyasiler yüzünden.

Malatyalıyız diyen siyasilere sesleniyorum kendi memleketinizde söz sahibi değilseniz bu memlekette ne için görev alıyorsunuz. Başka şehirlerden şehrimize müdahale etmek her türlü kirli oyuna ortak olmak size yakıştı mı. 900 Polis görevlendirilmesi günler evvel stadın etrafını çevirmek kendi evimizde bizlere deplasman yaşatmak ne kadar doğru. Ama şunu herkes iyi bilsin ki burası; Malatya ve Malatya’nın en büyük değeri; Malatyaspor’un hakkını Söke söke tekrar alacağız. Sezon sonu ulusal kanalların katılımı ile geniş kapsamlı bir basın toplantısı ile gereken açıklamaları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Karşılaşma, Pazar günü Yeşiltepe 1 No'lu sahada oynanacak ve 14.00'de başlayacak.

Bu hafta dahil bitimine 4 maç kalan BAL 11. Grupta  son puan durumu şöyle:

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ruşen uçar (1 hafta önce)
    Yozgat cephesi sahanın tadilat gerekçesi ile taraftar alınmayacağını ifade etmeleri doğru mudur bilmiyorum.lakin misafirperlik bize yakışır asrın felaketi sonrası
    %72
    %28
    Yanıtla