SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyaspor'un Yeni Teknik Kadrosu

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Hikmet Karaman'dan sonra göreve getirilen Teknik Direktör Hayati Palancı ile yardımcılığını yapacak 4 antrenörün tamamı Malatya doğumlu.

İşte Malatyaspor'un yeni teknik heyetinin özgeçmişleri:

* Hayati Palancı (Teknik Direktör)

27 Ekim 1967 Malatya doğumlu. Malatyaspor altyapısında futbola başladı ve burada profesyonel oldu. Siirt Köy Hizmetleri ve Konyaspor’da uzun yıllar top koşturup, tekrar Malatyaspor’a döndü. Malatyaspor 6 sezon önce şampiyon olup Süper Lige yükseldiğinde takımın kaptanıydı. Futbolu bıraktıktan sonra Malatyaspor, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve tekrar Malatyaspor’da yardımcı antrenörlük yaptı.

* Ahmet Çoban (Yardımcı Antrenör)

20. 12. 1962 Malatya doğumlu. Köy Hizmetleri, Şekerspor ve İdmanyurdu'nda amatör, Bingölspor'da profesyonel futbol oynadı. Köy Hizmetleri, Yeşilyurtspor, Malatya Belediyespor, Pütürge Belediyespor, Aksaray, Niğdespor, Elbistanspor ve Malatyaspor takımlarında antrenörlük yaptı.

* Süleyman Kale (Kaleci Antrenörü)

9 Şubat 1963 Malatya doğumlu. Malatyaspor altyapısı, İdmanyurdu, Demirspor, Tekelspor ve Yeşilyurtspor’da futbol oynadı. Malatya Demirspor, Malatyaspor altyapısı ve Malatya Belediyespor’da antrenörlük yaptı.

* Cemil Tonguç (Yardımcı Antrenör)

5 Kasım 1963 Malatya doğumlu. 12 yıl Malatya Demirspor’da futbol oynadıktan sonra Malatyagücü’nde antrenörlüğe başladı. Malatya Demirspor, 3. Ligde Pütürgespor, 2. Ligde Malatya Belediyespor, Malatyaspor Altyapı Teknik Sorumluluğu ve 2 yılda Süper Ligde Malatyaspor Kulübünde yardımcı antrenörlük yaptı.

* Mustafa Taşar (Yardımcı Antrenör)

7 Temmuz 1966 Malatya doğumlu. Malatya Battalgazispor’da futbola başladı. 1 yıl sonra 1984 yılında profesyonel olup Malatyaspor ümit takımında oynamaya başladı. Ardından A takımına geçti. 6 yıl Malatyaspor’la 1. Ligde oynadı, Malatyaspor futbol tarihinin en büyük başarısı olan lig üçüncülük sevincini yaşadı. 1994 yılında Sakaryaspor’a gitti. 1 sezon sonra Malatyaspor’a döndü. 1999 yılına kadar futbol oynadı. 2002 yılında antrenörlüğe başladı ve Malatyaspor altayapısında teknik sorumlu olarak çalıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız