SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'ya Hizmet Çabasındayız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki basın çalışanları, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili İhsan Koca'nın verdiği iftar yemeğinde buluştu.

Koca tarafından Çobanoğlu Lokantası'nda verilen iftar yemeğine, basın çalışanlarının yanısıra AKP Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ve Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt da katıldı. Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde konuşan Milletvekili Koca,partinin il başkanlığı döneminde basınla sıcak diyalog içinde olduğunu hatırlatarak, "Milletvekili seçildikten sonra da aynı diyaloğu sürdürmek istiyorum" dedi.

"Sorunların irdelenmesi yerine, çözülmesi konusunda bizlerle paylaşmanızı bekliyorum" diye devam eden İhsan Koca, "Eksiklerimiz ve göremediklerimiz olursa basının bize yol gösterici olmasını bekliyoruz. Diyalog içerisinde, kendi gücümüz ölçüsünde Malatya'ya hizmet etmek için çaba göstereceğim" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız