SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Ne Söz Verdiysek Tuttuk"

0
Güncellendi - 2018-06-03 04:23:04
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Akçadağ'da düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, "Malatya'ya biz 2015 yılında, seçimlere girerken ne söz vermişsek tamamını tuttuk" dedi.

Bakan Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Selahattin Barış Palandöken ve Vahit Atalan, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Başkanı Hacı Uğur Polat ve Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'ın da katılımıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçadağ kapalı semt pazarında verilen iftar yemeğine katıldı.

Malatya Büyükşehir Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya ve Akçadağ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırladığını ifade ederek, “24 Haziran’da Akçadağ ne yapacağını biliyor. Akçadağ güçlü bir cumhurbaşkanı ve güçlü bir meclise hazır” dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise ilk seçim programını Akçadağ’dan başlattıklarını hatırlatarak, Akçadağ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılarak, sahip çıktıklarını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan da Akçadağ’ın başkomutanını en iyi şekilde ağırladığını ifade etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Selahattin Barış Palandöken ise Malatya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde ağırladığını ifade ederek, “İkinci evim Akçadağ. Sizlerle olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise Akçadağ'ı her zaman kendi öz vatanı olarak gördüğünü ifade etti.

AK Parti Malatya 27. dönem milletvekili adayı Selahattin Barış Palandöken'e "Akçadağlılar, adam gibi adam, bulduğu zaman hiç bırakmaz." dediğini anlatan Bakan Tüfenkci, "Akçadağ adama sahip çıkarsa, bakan da yapar milletvekili de yapar diyorum" ifadesini kullandı.

Tüfenkci, her zaman Malatya ve Akçadağlıların hizmetinde olduklarının altını çizerek, şöyle konuştu: "Bakanlığımız süresince en fazla geldiğimiz ilçelerden birisi de Akçadağ. Malatya'ya biz 2015 yılında, seçimlere girerken ne söz vermişsek tamamını tuttuk. İkinci üniversite dedik, onkoloji hastanesi dedik, çevre yolu dedik, yaptık mı? Yaptık. Yıllardır yapılmayan Hekimhan yolunu da biz yaptık."

EN GÜZEL CEVABI ESNAF KARDEŞLERİM VERECEK

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kışla ve İnönü caddelerindeki esnafı da ziyaret etti. Ziyaretlerine ilişkin gazetecilere açıklama yapan Bakan Tüfenkci, esnaf kardeşleriyle bir araya geldiklerini ve 24 Haziran'da yapılacak seçimler için destek istediklerini anlattı.

Bakan Tüfenkci, ziyaretlerinin asıl amaçlarından birisinin esnafların durumunu yerinde görmek ve istişare yapmak olduğunu kaydederek, her zaman çarşı ve pazarlarda olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ekonominin gerçek sahibinin çarşı ve pazar esnafı olduğunu ifade eden Bakan Tüfenkci, "Esnaf, ekonominin bel kemiği ve nabzının attığı yer. Bu anlamıyla esnafımız son günlerde döviz ve faiz üzerinden Türkiye'yi sıkıştırmaya yönelik operasyonları yakından takip ediyorlar ve Türkiye'ye sahip çıkma günü olduğunu söylüyorlar" dedi.

Tüfenkci, kredi derecelendirme ve finansal kuruluşlara 24 Haziran'da en güzel cevabın esnaf tarafından verileceğini de vurgulayarak, şöyle devam etti: "Döviz ve faiz üzerinden Türkiye'yi sıkıştırmak isteyenlere en güzel cevabı buradaki esnaf kardeşlerim verecek. Kendileri de 24 Haziran'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durarak, gerekli cevabı sandıkta vereceklerine inanıyorlar. Biz de 24 Haziran'dan sonra, dersine iyi çalışan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde hızlı bir şekilde piyasaların iyileşmesine ve yapılan operasyonlara yönelik adımları hep beraber atacağız. Ben inanıyorum ki enflasyondaki, faizdeki, kurdaki olağan dışı yükselmeleri de durdurmuş olacağız. Kurda istikrarı sağlayarak daha öngörülebilir bir Türkiye'de insanlarımızın yatırım yapmalarını sağlayacağız."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız