SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'yı Karnaval Yerine Çevirelim"

0
Güncellendi - 2017-03-23 18:11:07
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de bitime 9 hafta kala Evkur Yeni Malatyaspor’un en yakın takipçisinin önünde 7 puan farkla lider durumda bulunması Malatyalıları şampiyonluk havasına soktu.

Ortak Değer Malatya Derneği, şehri erken havaya sokmak ve takıma destek olmak adına yaptırdığı dev afişi İnönü Caddesi'ne astırdı.

Yıllardır Süper Lig özlemiyle yanıp tutuşan Malatyalıları şampiyonluğun havasına biraz daha erken sokmak ve bu vesile ile de bir bayrak asma kampanyası başlatmak için afiş astırdıklarını belirten Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç, herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet etti.

“Desteğimizi arttıralım ve şehri bir karnaval yerine çevirelim”

Yeni Malatyaspor’un Malatya’nın ortak değeri olduğunu vurgulayan Kılıç, “Yeni Malatyaspor şampiyonluğa giderken bizim de mutluluğumuz katlanarak artıyor. Biliyoruz ki futbolu çok seven bu kentte Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e çıkması bir anda havamızı olumlu yönde değiştirecektir. Biz de bu yönde bir düşünceyle şehri şampiyonluğun havasına biraz daha erken sokmak için derneğimiz adına bir afiş astırdık. Amacımız hem destek olmak, hem de bu vesileyle bir bayrak asma kampanyasının fitilini ateşlemek. Buradan tüm Malatyalılara çağrıda bulunuyoruz, haydi Malatya takımımızın adım adım Süper Lig’e yürüdüğü bu yolda desteğimizi arttıralım ve şehri bir karnaval yerine çevirelim” diye konuştu.

iha

[caption id="attachment_196339" align="alignnone" width="650"] ORTAK DEĞER MALATYA DERNEĞİ, ŞEHRİ ERKEN HAVAYA SOKMAK VE TAKIMA DESTEK OLMAK ADINA YAPTIRDIĞI DEV AFİŞİ İNÖNÜ CADDESİ'NE ASTIRDI[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    yeşilyurt belediyesporu da yalnız bırakmayın,o da malatyanın ortak degeri,işbirliği şart
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (7 yıl önce)
    Şu an erken diyen arkadaşlar.Biz gurbette şampiyonluğumuzu kutlamaya başladık.E artık memleketimiz de girsin havaya. Yarın Başakşehir stadındayız.Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.Ayrıca burada bizi destekleyen Elazığlı gurbetçi hemşehrilerimize de teşekkür ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mmehmet (7 yıl önce)
    Ortak değer malatya derneğine girişiminden dolayı teşekkür ederiz.Şehirimizin cadde sokak,münibüs,esnaf ve tüm halkımızda bir heyacan olması lazım.Eskişehir iilinde olan heyacan,birlik ve beraberlik Malatyamızda da olması gerekiyor.Şampiyon olacağımıza inanıyor,Hocamız İrfan buz ve futbolcularımza güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Afişi küçük esnaf yaptırır, dernekler gibi stkların daha büyük işlere imza atması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün KILIÇ (7 yıl önce)
    Yorumların hepside kıymetli fakat bazı şeyleri araştırmadan yorum yapan arkadaşlardan ricam yorum yazmadan sorsunlar lütfen Ortak Değer Malatya Derneği olarak destek oluyoruz.Ve bu desteği kendi cebimizden veriyoruz.Bu konuyu taraftar dernekleri başkanlarımıza sorup öğrenebilirsiniz.Şampiyon olmamız dileğiyle....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Kılıç, Yüreğinize sağlık. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün kılıç (7 yıl önce)Göktuğ Bey isimli kullanıcı yorumuna
    Çok teşekkür ederim Göktuğ bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (7 yıl önce)
    Bence asılsın, yalnız bir şartla asmak isteyenler Y.Malatyaspora önce bağış yapsın. Ondan sonra reklamlarını yapsınlar. Ya da reklamsız sadece başarılar dilensin...
    0
    0
    Yanıtla
  • gokhan (7 yıl önce)
    Takima maddi destek olalim stk lar biraz eliniz cebinize girsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (7 yıl önce)
    Hadi herkes her kuruluş her esnaf her kayısıcı bir afiş bayrak pankart asmaya.lafla Malatyalı olunmuyor.Hadi Malatyalı lar Şehrimizin ŞAMPİYON takımı Y.MALATYASPOR umuzu Coşrurma zamanı.11 yıldır bugün leri beklemedikmi.Tüm Şehir donatılmalı. Hadi durmak YOK.ŞAMPİYON OLUYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    #ezelîrakipebedîdostelazığspor Fotoğrafta en manidar ve dahi en sempatik kare, aracın plakasının “23” olup âdeta “lidere” selâm verircesine pankart önünde duraklaması.
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (7 yıl önce)
    Dev Afiş Yaptıracağınıza Takımın Bir Deplasman Masraflarını Karşılayın. Ucuza Kaçmayın Pankart Mankart Bunlar Ucuz İşler. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu olarak siz ne yaptınız ? Hangi deplasman masrafını karşıladınız ? Ne tür katkılarda bulundunuz ? Açıklayın da bilelim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Dilaver GÜR (7 yıl önce)
    Helal olsun Derneğimize. Haydi Malatya Bayraklarımızı Afişlerimizi asalım. Gün bu gündür. Çıksın bayraklar sandıklardan. Ben evimin balkonuna asıyorum Malatyasporumuzun bayrağını.Haydi hep birlikte donatalım tüm şehri bayrak ve Afişlerle.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Dev afiş mi...yanlış fotoğraf koymuş olmayasiniz..ortada dev bişey yok..
    0
    0
    Yanıtla