SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya’yı Tek Arterli Yol Aksından Kurtarıyoruz'

'Malatya’yı Tek Arterli Yol Aksından Kurtarıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın kuzeyinde çevre yoluna alternatif yol çalışmaları başlatarak Kuzey Kuşak yolundaki çalışmalarını yıl içerisinde tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor.  

Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’yı tek arterli yol aksından kurtarmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı M. Hakan Demir, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın yerel seçimlerden sonra göreve gelmesi ile birlikte Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına vermiş olduğu en önemli talimatlardan biride Malatya’yı tek arterli çevre yoluna mahkum olmaktan kurtarıp birden fazla ulaşım arterinin olduğu bir yapıya kavuşturmaktı. Bu arterlerin en önemlilerinden biride Kuzey Kuşak Yoluydu. İhalesi yapılarak yer teslimi yapılan yolumuzda çok hızlı bir şekilde çalışmalara başlandı. Kuzey Kuşak yolumuz Sivas Yolu – Topsögüt bölgesinden başlayıp Hanımın Çiftliği üzerinden Yeşilçam caddesine, oradan da yeniden Çevre Yoluna bağlayacak bir yol. Bu yıl içerisinde çalışmaların tamamlanması ile birlikte asfaltını yaparak ulaşıma açmayı hedefliyoruz. Kuzey Kuşak yolumuzun hizmete girmesi ile birlikte Malatya’mızı mevcut tek arterli yoldan kurtararak sürücülerimizi daha konforlu ve güvenli bir yol aksına kavuşturmuş olacağız. Çalışmalarımız büyük bir hızla devam etmektedir” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • dnç (1 yıl önce)
    akçadağ yol ayrımından başlayıp yeşilyurt, gündüzbey, konak ve tokinin arkasından üniversite bölgesinde çevre yoluna bağlanan güney kuşak yoluna ne zaman başlanacak, projelendirmesinin bittiğini biliyorum, çalışma ne zaman başlayacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emrah (1 yıl önce)
    Bu yıl içinde yani iki ay içinde yıllardır bitmeyen ve şuanda da daha hatunsuyu viyadükleri dururken be yeni başlanan kazımalar 2 ayda bitip demek bide asfalt dökeceksiniz. Yamalı bohça gibi olan yolları görünce bunların şuan için ütopya gibi bir durum oldugunu düşünüyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Sen Oğuzhan Sadıkoğlu na önce at tut sonrada hiç bir şey olmamış gibi bu sefer Sadıkoğlunun yanında yer al bu güne kadar yaptığın bir tane icraatı anlat ta bizde bilelim. Yakında sende Sadıkoğlu da milletvekilliğine adaylığınızı koyup memleketin yakasından düşersiniz umarım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Var Olan yollarıda adam akıllı bı asfaltıni yenileseniz sayın başkan,polis okulu Ramada oteli sağlı sollu yol ne halde, ayrıca istasyon virajından cosnuk kavşağına kadar yine aynı buyuksehire yakışmayan rezil durumda
    %100
    %0
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 yıl önce)
    bu yolun bittiğini biz göremeyeceğiz galiba,bari çocuklarımız görsün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Süleyman gökçe (1 yıl önce)
    Vatandaşa adil davranınız. Vatandaşı sömürmeyniz,adaletten haktan ayrılmaynız iki idarecisiniz. Benim paramla aldığım arsamı başkasını neden ortak ettiniz. Belediye olarak ben kuvvetliyim ben istediğimi yaparım diyerek arsalarımıza nediye ortak oldunuz hakmı adaletmi, Birde müslümanız kuranımız var Kuran'da kuvvetli zayıfın malını elinden alırmı yazıyor.. Bizlerde ALLAH ' a şikayet ediyoruz başka gücümüz yetmiyor. ALLAH'ın gücü herşeye yeter....!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İnandık (1 yıl önce)
    Öyle Umuyoruz başkanım!
    %100
    %0
    Yanıtla