SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Manisaspor 'Sıfır' Puana Yükseldi

0
Güncellendi - 2019-04-04 04:23:06
Manisaspor 'Sıfır' Puana Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz haftalarda 3. Lige düşmesi kesinleşen Manisaspor, ligin 29'uncu hafta karşılaşmasında Gaziantepspor'un 23 Ocak'ta ligden çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen galip sayıldı.

Manisaspor aldığı 3 puanla, sezon başında aldığı eksi 15 ceza puanını da sıfırlamış oldu. Manisaspor 29 haftası geride kalan ligde 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 22 mağlubiyetle ligin 17. sırasında bulunuyor.

Eski futbolcularına olan borçları nedeniyle 15 puanı silinen ve TFF 2. Lig’in dibine demir atan Manisaspor, tarihinin en zor günlerini geçiriyor.

Manisaspor Kulüp Başkanı Bülent Baygeldi, 2 hafta önce yaptığı açıklamada kulübün kazandığı 22 kupanın kasaba olan borçları nedeniyle haczedildiğini belirterek, “Genel anlamda bizim borcumuz 55 milyon. Alsınlar bu çocukları herhangi bir kulübe yerleştirsinler, söz kapatacağız bu kulübü. Onlar da bunu istiyor. Biz şimdi kapatırsak 100 çocuğun vebaline nasıl gireceğiz? Şu anda 15 çocuğumuz kalıyor. 15 çocuğumuz hep merkez köylerinden. Şimdi bu çocukları biz sokağa mı atalım, ne yapalım?

Bugüne kadar 100 bin liraya kadar elektrik parası ödedik. Geçmişte borçlar varken bir sene boyunca elektriği kesmediler, biz geldikten sonra her ay elektriği kesiyorlar. Düzenli olarak takside böldürdük. Her ay 11 bin lira ödediğimiz halde bu noktadayız. Ligin bitmesine 10 hafta var. Bu çocuklar sokakta kalacak. Nerede yatacak bu çocuklar? Kimisi futbolu bırakacak, idman yapmayacak, gidecek kafede çalışacak. Kimisi nargile içecek, kimisi sigara içecek… Bu çocuklar sokağa düştüğünde çok mu mutlu olacaklar? Manisaspor'u kim bu hale getirdiyse o arkadaşlar gelecekler, yardım edecekler. ‘Bu kulüp bizde kalsın’ da demiyoruz. Kim gelip ‘ben kurtarırım’ diyorsa hemen gelsin anahtarı da kendisine teslim edelim. Bu kulüp yıllardır kupalar kazandı. Kasada olan 160 bin lira için bir ayda 160 bin lira fatura kesilmiş. 160 bin lira için bu kulübün kupaları hacizde duruyor” açıklamasını yapmıştı.

Manisa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız