SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sabıkalı Hırsızmış.. Market Soyguncusu Yakalandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir markette pompalı tüfekle soygun yapan şahıs, polisin çalışması ile yakalandı.

Geçtiğimiz günlerde Malatya’da bir markete giren kar maskeli kişi, pompalı tüfeği kasiyere doğrultarak kasadaki paraları alıp kayıplara karışmıştı. Güvenlik kamerasına da yansıyan soygun sonrası geniş çaplı inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri şahsın kimliğini tespit etti.

Bölgedeki güvenlik kameralarını da inceleyen ekipler, pompalı tüfekle marketi soyan N.A.’yı suç aleti ve çaldığı bin 100 lira ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. N.A. Gasp Büro Amirliğindeki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Hırsızlıktan suç kaydı da bulunan N.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Serkan (5 yıl önce)
    Tamam yakalanmış güzel ama şu bi gerçekki orada müebbet yatmayacak. Yatacağı 2 ay yada 3 ay ondan kaldığı yerden devam edecek. Burada cezaların caydırıcı olması lazım, tamam idam etmesin fakat sabıkası olan hırsızsa ikinci hırsuzlığında enaz 20 yıl verse. Önüne geçmiş olur. Tvlerde bakın adam yakalanınca yaşı 30 bile deyil 40 dan fazla dosya yapmış. Herbiri için 6 ay yatsaydı kafadan 20 yıl yani anlayacağınız yakalansa neolur yakalanmasa bu yasalar olduğu sürece
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (5 yıl önce)
    gasp ve hırsızlık büro amirliğine teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (5 yıl önce)
    Bu iş için Gasp büro 5 gün uğraştı ama şahsa ulaştı sonuç güzel tebrik etmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    benimde iş yerime hırsız girdi 2 gün içinde hem hırsızı hemde mallarımı buldular burdan tekrar tşk ediyorum malatya emniyetine
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    yakalanmasaydı devam ederdi .tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • mete kara (5 yıl önce)
    noldu yani 1100 lira için yıllarca yatmaya..gerizekalı embesil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (5 yıl önce)
    Bu şehirde eksik olan Polis-Halk dayanışması herkes bildiğini,gördüğünü 155-156 arayarak ihbarda bulunursa 3 ay içinde ortada bir tane pislik kalmaz. Halk olarak bunu yapmalıyız.Ama biz klavye başında teksas,huzur kalmadı v.s diyoruz. Eskiden bir mahalleye bir yabancı geldiğinde bilinirdi.Şimdi herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında... Polisimizi tebrik ederim.Allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onuncu Köy (5 yıl önce)Kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Kenan bey size katılıyorum. Bu konu ile alakalı şu hadis aklıma geldi "Bir kötülük gördüğünüzde onu elinizle düzeltin; eğer buna gücünüz yetmezse, dilinizle düzeltin; eğer buna da gücünüz yetmezse kalbinizden buğzedin; buğzetmek imanın en zayıf fiilidir."
    0
    0
    Yanıtla
  • GOL GOL (5 yıl önce)
    Bravo Polislere güven veriyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Zalım (5 yıl önce)
    Hayret
    0
    0
    Yanıtla