SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"MASKİ Makul ve Makbul Bir Yere Oturdu"

0
Güncellendi - 2018-09-21 05:03:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Yönetimi, MASKİ Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, Genel Müdür Ertan Mumcu’nun yaptığı bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıda kurumun 4 yıllık süreçteki çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme bulunuldu.

Bilgilendirme toplantısında Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı MASKİ’ye teşekkür eden AKP İl Başkanı İhsan Koca, “Musluğu açtığımızda hazır bulduğumuz suyun ne kadar zahmetle, ne kadar emekle getirildiğini burada bir kez daha görmüş olduk. Gördük ki musluğu açtığımızda gelen su, öyle hazıra konduğumuz bir su değil. Uzun emek ve mesai sonucu musluklarımıza kadar gelebiliyor. Tabi bunun da bir bedeli olmalı. Biz sanki suyumuz bedava diye biliyoruz. Kendiliğinden çıkan ve Malatya’ya cazibesiyle gelen bir su diye biliyoruz. Ama bunun öyle olmadığını gördük. Tabi bunun sadece musluktan açılarak gelmesi değil, birde bunun gideri kanalizasyonu var. MASKİ çalışanlarının hepsine teşekkür ediyorum. MASKİ’nin tüm Malatya’ya hizmet veren bir kurum olduğunu bir kez daha müşahede ettik. Bütün köylerimize, bütün yerleşim yerlerimize hem içmesuyu, hem de kanalizasyon anlamında ihtiyaçlarımızın karşılanacağı bir çalışmanın içindeler. Bir kez daha bu organizasyon için genel müdürümüz Sayın Ertan Mumcu ve MASKİ çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Düzenlenen program kapsamında yapılan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirten Genel Müdür Ertan Mumcu, “Öncelikle ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Sivil toplum kuruluşları ülkemizde başta siyaset, ekonomi, çevre, kültür ve sosyal konular üzerinde faaliyet gösterir. Siyasi partiler belki de STK’ların en yaygın, en önemli örgütüdür. O anlamda biz bu büyük örgütün Malatya’daki ayağına, iktidardaki partimizin il yönetimiyle bir bilgilendirme toplantısı yapmak istedik. Daha önce il başkanımızla istişare etmiştik, sağ olsun o da çok faydalı olacağına inandığını belitti. Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi yeni bir kurum. Büyükşehir Kanunuyla birlikte, 16 büyükşehirle birlikte eş zamanlı kurulan bir genel müdürlük burası. MASKİ, örgütlenmesi, ilçe bazındaki tespitler gibi noktada hızla tesisleşmeye, hızla sorunları tespit edip çözmeye başlamış bir kurumdur. İnanın 16 büyükşehir arasında hatırı sayılır makul ve makbul bir yere oturdu. Buda hepimiz için gurur verici bir durum” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • bulent (5 yıl önce)
    ertan baskan kacak su islerinize bakan elamanlarını za dikkat edin ben bir vadandas olarak ıkı tane kendını bılmezi sikayet ettim bır vadandas olarak ama onlar geldi kacak su kullananlarla beraber oturup cay icip gitti bunlar ıkı sene once oldu bu kendını bılmezler hala kacak su kullanıyor bu benım kanıma dokunuyor bir vadandas olarak bakırcı pazarını arastırın bunu ıkı sene once
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (5 yıl önce)
    BELEDIYE/MASKİ tarafından Köy / Mahalle gibi yerleşim yerlerinin ATIK SULARINI TOPLAYIP BASİT BİR DİNLENDİRME VE ÇÖKTÜRME İŞLEMİNDEN SONRA EN YAKIN DERE VE ÇAYLARA VERMESİ KESİNLİKLE HİZMET DEĞİLDİR. BU ÇEVRE KİRLİLİĞİDİR. TEMİZ SULAMA SULARINI , GÜN GEÇTİKÇE AZALAN SU KAYNAKLARINI HEBA ETMEKTİR. KIRSAL KESİMDE FOSEPTİKERLE ÇÖZÜM VARKEN. KAYNAKLARIMIZI HOYRATÇA YOK ETMEKTİR. Bu konuda Çevre Bakanlığının duyarsız kalmasını da anlamak mümkün değildir. BELEDİYELER BU YANLIŞ UYGULAMADAN VE İSRAFTAN VAZGEÇMELIDIR.
    0
    0
    Yanıtla