SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ Personelinden Kızılay'a Kan Bağışı

MASKİ Personelinden Kızılay'a Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü personelleri Kızılay’a kan bağışında bulundu. MASKİ Genel Müdürlüğü ana hizmet binasında yapılan kan bağışı etkinliğine MASKİ personelleri yoğun ilgi gösterdi. 

Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Kan Bağışı Kazanım Uzmanı Ahmet Çelik, MASKİ personellerinin 50 ünite kan bağışında bulunduğunu ifade ederek, kampanyaya katılanlara teşekkür etti. 

Bir ünite kanın bin can kurtaracağına dikkat çeken MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nin 3 ayda bir MASKİ Genel Müdürlüğü’nde kan bağışı etkinliği yaptığını söyledi. MASKİ personellerinin her zaman kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Mert, “Kan bağışında bulunan tüm personellerimize çok teşekkür ediyorum. Bir ünite kan bir can kurtarır. Toplum olarak duyarlı olmak durumundayız. Ne zaman nerede başımıza ne geleceğini bilmiyoruz. Her an kan lazım olabiliyor. Bu nedenle kan bağışını belirli aralıklarla yapmamız lazım. Unutmayalım ki bu kan bir gün bize veya sevdiklerimize de lazım olabilir. Çünkü kan hayat demektir” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız