SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MAŞTİ'de 42 Ruhsatsız Silah Ele Geçti

MAŞTİ'de 42 Ruhsatsız Silah Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Daire Başkanlığına bağlı çalışmalarını yürüten Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarında olan Büyükşehir Hizmet Binası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali (MAŞTİ) ile birlikte park bahçelerde ve hizmet binalarında vatandaşların güvenliğini sağlamak için 7/24 çalışmalarını yürütüyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, “Daire başkanlığımıza bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü olarak, 5188 sayılı Özel Güvenlik Kanununa tabii 160 güvenlik çalışanımızla birlikte Büyükşehir Belediye Hizmet binamız başta olmak üzere şehirlerarası otobüs terminalimiz (MAŞTİ), park ve bahçelerimizle, hizmet binalarımızla Malatya’mıza hizmet sunmak için 7/24 esasına göre çalışmaktayız” dedi.

Güvenlik Şube Müdürü Ali Göksoy ise, “MAŞTİ terminalimizde güvenlik hizmetimizi 7/24 esasına göre yapmaktayız. MAŞTİ’de 1 amir, 4 şef, 2 bayan, 29 erkek olmak üzere 36 özel güvenlik personelimizle hizmet veriyoruz. 3 adet X-ray, 3 adet kapı dedektörü ile girişlerde valiz ve çanta kontrollerini yapıyoruz. Yapılan kontroller sırasında tespit edilen 42 adet ruhsatsız silah MAŞTİ Polis Merkezine teslim edilmiştir. Yine tespit edilen çok sayıda kesici ve delici alet de Polis Merkezine teslim edilmiştir. 61 adet kayıp eşya sahiplerine teslim edilirken,  vatandaşlarımıza rahatsızlık verecek dilencilerde tespit edilmiş ve gerekli işlemler yapılmıştır. Vatandaşlarımızın güvenliği için gerekli çalışmalarımızı yapmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Pirasa (1 yıl önce)
    Sevgili Bôyuksehir belediye baskanim. Otobus Girish kapisindan 10 tl verip arabayla giren herseyi sokabiliyor. Bunu ustumu zorla arayan bayana soyledigimde oradan gir o zaman dedi. Az kalsin dayak yiyecektim. Bende o gun bu Gündür 4 tlde. 6 ya 6 dan 10 tl ye cikardigin kapidan giriyorum. Saygilar
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Çok güzel (1 yıl önce)
    İsimlerini de paylaşın arkadaşların
    %84
    %16
    Yanıtla
  • General (1 yıl önce)
    Bunlar zaten asli görevleriniz reklam olsun diye bu kadar açıklayıcı bilgi vermenize gerek yok bence cümleler aynı kalıp gibi değişik bir haber bülteni değildir.
    %74
    %26
    Yanıtla