SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASTÖB'e Mahkeme Kararı İle Kayyum Atandı

MASTÖB'e Mahkeme Kararı İle Kayyum Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği’nin (MASTÖB)  mevcut yönetiminin mahkeme kararı ile görevden alındığı ve yerine Kayyum Heyeti atandığı bildirildi.

Basın-Yayın Kuruluşlarına gönderilen açıklamaya göre; kısa adı MASTÖB olan  Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğinin uzun yıllardır yapmış olduğu iddia edilen Hukuksuz Genel Kurullarının, Elektrik Yüksek Mühendisi Bilgin Akbal tarafından yargıya taşındığı ve İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’nin verdiği karar üzerine MASTÖB'ü Olağanüstü Genel Kurula götürmek üzere Çağrı Heyetinin/Kayyum Heyetinin görevlendirildiği bildirildi.

Kayyum Heyetinin Dr. Ahmet Ercan Uçkan başkanlığında Recep Sarıgül ve Hakkı Genç’ten  oluştuğu belirtildi.  Mahkeme Kararı ile görevden alınan MASTÖB Yönetim Kurulu’nun 30 Ekim 2023 tarihinde Birlik Merkezinde Çağrı Heyeti/Kayyım Heyeti ile bir araya gelerek Derneğin Teslim/Tesellim İşlemi gerçekleştirdiği bildirildi.

Kayyum Heyeti’nin önümüzdeki günlerde seçim takvimini açıklayacağı kaydedildi.

MASTÖB YÖNETİMİ KİMLERDEN OLUŞUYORDU?
Yeni Malatyaspor'da yaptığı kongrenin ardından kendisinin başkan seçildiğini ilan eden Adil Gevrek'in de bir ara başkanlığını yaptığı MASTÖB'ün görevden alınan yönetimi, Gevrek'e yakın bir isim olan Nazife Özdemir başkanlığında Hasan Karakuş, Ramazan Paşahan, Yavuz Büyükduman Şemsettin Motur, Özge Özçelik, Ali Karadoğan, Edanur Menteş Arıkbuğa, Hayrullah Kalkan, Turgut Koç, Yusuf Usul, Halim Bölükbaşı, İbrahim Balcı, Nevzat Gültekin, Yaşar Yaman, Ömer Adıyaman, Mehmet Erdoğan, Fikret Metin, Remzi Keleş, Aynur Algül, Bilal Elmas ve Fikri Menteş'ten oluşuyordu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malya spor (6 ay önce)
    çok iyi olmuş zaten bi işe yaramıyorlardı daha sonra da kapatılmalı zaten.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Bu sivil toplum örgütü, ilk kurulduğu günden beri Malatya' ya bir faydası olmayan, daha çok Pütürge, Doğanyol ve Kale ilçelerinde bulunan köy derneklerinin bağlı olduğu bir, stk dır. Bunun ilk kurulduğu zamanlarda üyelerinin de çok büyük şirketleri, grupları, holdingleri, bulunduran ülkemizin ekonomisine çok büyük katkısı olan, Atatürk ilkelerine bağlı, Milliyetçi, Toplumunun her kesiminden üyesi olan binlerce öğrencimize burs imkanı sunan Miad gibi bir stk unu gölgelemeye çalışan, çok da faydası olmayan bir stk.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (6 ay önce)
    malatyamızın politik zeminini yönlendirenler Malatyada belediyelerin,muhtarlikların,sendikaların tüm stkların yönetiminde malatyalı kaç kişi var,geçen seçimde bir milletvekili için o malatyalı değildir dediğim için aşağışeherli o senden daha çok malatyalı dır diyen malatyalılara, elin kedisi size fare tutmaz...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (6 ay önce)
    Neden bir araya gelemediğimizi bir kez daha sorgulamamız lazım. Karadenizlileri dernekler konusunda örnek almalıyız.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Baba (6 ay önce)
    Ne işe yarar.......
    %80
    %20
    Yanıtla