SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Matematiksel Olarak Garantilemeliyiz"

0
Güncellendi - 2018-04-11 19:26:24
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un tecrübeli sol bek oyuncusu Aly Cissokho, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasını 3 puanla tamamlayarak, puanlarını 40’a çıkarıp, kümede kalmayı matematiksel olarak garantilemek istediklerini söyledi.

Medipol Başakşehir deplasmanında aldıkları 1-0’lık mağlubiyetle ilgili değerlendirmede bulunan Cissokho, “Bugün itibariyle birinci olan bir takımla oynadık, çok iyi bir takım ile oynadık. Çok yetenekli oyunculara sahip bir takım ile oynadık. Teknik kapasiteleri çok yüksek. Elimizden geleni yaptık. Ama böyle takımlarla oynadığınızda biraz sıkıntı çekiyorsunuz” dedi.

Tecrübeli oyuncu, Süper Ligi üst sıralarda tamamlamak istediklerini belirterek, şunları söyledi: “Öncelikle Galatasaray ile Kayserispor maçında alınan iki galibiyet bizi ilk yarının sonuna yukarı doğru çıkarttı. Bunlar çok iyi galibiyetlerdi, bunu daha iyi anlıyoruz şuan. Şuan en küme düşme potasındaki takımlarla aramızda 9 puanımız var. Hocamızın her zaman söylediği gibi ciddiyeti ve disiplini elimizden bırakmamız  gerekiyor. Bizde sezonu en iyi şekilde bitireceğiz üst taraflarda”

Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Cissokho, “Çok önemli bir maç bizim için. 3 puan almamız gereken bir maç. Özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli. Alanyaspor maçında 3 puanı alıp 40 puana çıkarsak, matematiksel olarak rahatlarız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Düşme hattının üzerindeki takımlar içinde en az gol atan takımız.Orta saha ve forvette istikrar yok.Sadık ve Mina nın performansı olmasaydı halimiz nice olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (6 yıl önce)
    Ligin en iyi takım savunması yapan ekibi bizim takım, ilginç bir yorumunuz olmuş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (6 yıl önce)
    Gardaşım çok basit gol yiyor takım öyle olmasa biz Medipol Başakşehiri de yenebilirdik,Gençlerbirliği kadar yokmusunuz 5 kişiyle defans yap Cilberto ve Boutaiple gol ara vallaha bal gibi de yenerdiniz her takıma açık futbol oynanmaz Teknik adam değilim ama futbolu da az çok bildiğimi sanıyorum
    0
    0
    Yanıtla