SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MBB'ye 2'si Yabancı 3 Transfer

0
Güncellendi - 2019-01-09 01:14:59
MBB'ye 2'si Yabancı 3 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu'nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 3 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Sezona iyi başlayan ancak gerek yaşadığı sakatlıklar gerekse de kadro derinliğinin olmaması nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıya Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yenerek başladı.

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi'nde kalıcı olmak isteyen turuncu yeşilliler, ikinci yarıda kadrosunu daha da güçlendirdi. Zorlu geçecek olan ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapan Malatya ekibi, kadrosuna 3 oyuncu kattı.

Turuncu yeşilliler transfer çalışmaları kapsamında Niksar Belediyespor, Ziraat Bankası, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Alanya Belediyespor ve Haliliye Belediyespor'un formalarını giyen 23 yaşında ve 1,98 metre boyundaki smaçör Tuncay Hızar'ı kadrosuna kattı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, daha önceden prensip anlaşmasına vardığı Gabriel Souza Molina ile Robert Farnezi Da Silva'yı da kadrosuna dahil etti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman, transfer çalışmaları kapsamında 2 yabancı, bir de Türk oyuncuyu kadrolarına kattıklarını ifade etti.

Barman, ligin ikinci yarısına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, ikinci yarıda yeni transferlerinde katkısıyla istedikleri sonuçları alıp, ligi iyi bir şekilde tamamlamak istediklerini söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Gabriel Souza Molina

Robert Farnezi Da Silva

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız