SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mehmet Çınar'ın Aile Şirketi İsrail'le Ticaret Yaptı mı, Yapmadı mı?

Mehmet Çınar'ın Aile Şirketi İsrail'le Ticaret Yaptı mı, Yapmadı mı?
A- A+ PAYLAŞ

Gazeteci Metin Cihan'ın sosyal medya hesabından, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın ailesinin sahibi olduğu şirketin İsrail'e gaz beton sattığını öne sürdü. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bu olayı sosyal medyasında dile getirdi. Çınar ise, İsrail'le ticaret yaptıklarını yalanlayıp Ağbaba ve ağabeyini hedef alan bir açıklama yaparken, iddianın sahibi Metin Cihan son paylaşımında, Çınar'larla ilgili yayınladığı belgeyi İsrail'in resmi bakanlık hesabından aldığını yazarak yanıt verdi.

GAZETECİ YAZDI, BİR GÖRSEL YAYINLADI..
Gazeteci Cihan, sosyal medya hesabından "malatya yeşilyurt belediye başkanının aile şirketi osmanoğulları gazbeton, israil'in tedarikçisi çıktı. kınım kınım kınayan @mehmetcinar44, yanlışım varsa düzeltin lütfen." diyerek, bir belgenin kopyasını da yayınladı.

CHP'Lİ AĞBABA ALINTILADI..
CHP Malatya Milletvekili Gazeteci Cihan'ın Çınar'ın ailesinin şirketiyle ilgili iddiasını alıntıladığı sosyal medya hesabında şunları yazdı:

"AKP’li #Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın bu haftaki skandalı da çok konuşulacağa benziyor.
@mehmetcinar44 ’ın gaz beton firmasının İsrail'e mal sattığı belirtiliyor.
Bir taraftan İsrail’i kına, 
diğer taraftan İsrail’e mal sat.
Tam da AKP tipi siyaset."

ÇINAR'DAN KARŞI SALDIRI..
Geçmişte sahte ödül, gri pasaport skandalı, karısını özel statüyle devlet memuru yaptırmak, yönetimindeki belediyede bilgisayar sahtekarlığıyla belediye arazilerinin satılması olaylarıyla gündeme gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ağbaba'yı hedef alan paylaşımında, "Ben veya ailem İsrail'e hiçbir şey satmadık. Yayınladığın belgeler sahte, siyasi matruşka veli. Biraz sabret, kanıtlarla açıklayacağım. O zaman ne yapacaksın? Yine kafanı kuma mı gömeceksin? Bu arada, abin Hür Ağbaba'ya sor, sizin ticaretiniz nasıl gidiyor? Belgelerle nasıl açıklanırmış bakalım.  Sana önerim, belge diye yayınladıklarını çevir iyi oku. Merak etme, @veliagbaba  senin belgelerini Türkçe olarak yayınlayacağım." iddiasını dile getirdi.

GAZETECİ: BELGE RESMİ İSRAİL SİTESİNDEN..
Çınar'ın aile şirketinin İsrail'le ticaret yaptığına ilişkin paylaşımın sahibi olan Gazeteci Metin Cihan, yayınladığı belgenin sahte olduğunu öne süren Çınar'a, yine sosyal medya hesabından "laf kalabalığını boşverin arkadaşlar. ibranice sahte belge hazırladığımı iddia etmiş. link veriyorum. buyrun, israil resmi bakanlık sayfasından belgeyi indirebilirsiniz >> 
https://t.co/Ggjf9bGcLj" açıklamasıyla yanıt verdi.

TROL HESAPLARLA BEGENİ İDDİASI..
Bu arada Gazeteci Metin Cihan, kendi hesabından, Mehmet Çınar'ın mesajının beğenileriyle ilgili olarak sıfır takipli ve sıfır takip edileni olan yüzlerce 'troll' hesabı da videoda gösterdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

68 yorum yapılmış

  • Mercan (4 ay önce)
    Mehmet çınar bu soruların hepsine malatya pencere tv de cevap vermişti izledim bence bu diğer gazeteci abi de izlesin gerçi izlesede bildiğinden vaz geçmez o ön yargılı bakıyor
    %50
    %50
    Yanıtla
  • oktay (4 ay önce)
    Bundan sonra bin has malatyalı olarak asla malatyalı bir adaya oy vermeyeceğim adıyamanlı olacak kardeşim demek ki koca malatyada bir tane aday çıkaramıyoruz ki tüm belediyelerimize adıyaman kökenli başkanlarımız oluyor.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Elif (4 ay önce)
    Israile Mal gonderene kadar... TOPSOGUT konaklarini yapsaydin cinar baskan... Yeni yapilan konaklar neden curuk cikti....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deprem (4 ay önce)
    Arkadaşlar fark ettinizmi akp belediyelerinde neler neler oluyor ne bir istifa ne görevden alma ne kayyum herkes atını koşturuyor ama chp belediyelerini başkanlara soruşturma açılıyor doğudaki hedep belediyelirine kayyum atanıyor bu yapılanlar muslumanlikmi hep biz yiyelim diyorlar CHP belediyelerini çalış malarına izin vermiyor lar istanbul ankara her türlü hizmetleri engelliyorlar
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Deprem (4 ay önce)
    Hehe
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (4 ay önce)
    Allahım ne günlere kaldık!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ufuk (4 ay önce)
    Canım ya karışmayın ona Malatya nın medarı iftiharı. İşin esprisi bi tarafa Malatya da aslen Adıyaman lı siyasetçi istemiyoruz. Yıllardır Malatya yı mahvettiler. Sıkıysa tekrar Adıyamanlı bir aday gösterin. Şehrimiz gerçek Malatyalılara teslim edilmedikçe yerinde saymaya olumsuzuklar la gündem de kalmaya devam edecektir.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Selahattin de Maaltyali dedik seçtik ama ne oldu. Azgın.... nankör....herşey olduk ama kendisi bilim insanı oldu. Liyakat liyakat liyakat. Adam ateist olsun ama liyakatli olsun
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Kadircan (4 ay önce)
    Malatyalılara yüksek fiyattan sattığıgibi israilede satmışsa sorun yok.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Adıyaman (4 ay önce)
    İsrail'e mal satmışsa nolmuş? Yeniden aday gösterildiği sürece hepimiz yine oy vereceğiz başkanımıza
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Vallahi bu doğruysa istifa et, yetmez sokağa çıkma yüzünüzü görmek istemeyiz. Ama bu iş doğruysa??
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bu durum için istifayı bilmem ama, depremde o kadar insan hayatını kaybetti, imar veren ruhsat veren bir tane bürokratın istifa ettiğini gördünüz mü ki böyle bir durumda da istifa eden olsun, hepside aynılar birbirlerini atıp tutuyorlar ama ne konuşursak konuşalım hepsi kendi çıkarının peşinde.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • malatyalı (4 ay önce)
    kimin umrunda akp aday göstersin %70 oyu var.oy veren malatyalı ampula odaklanmış ,mum ışığı değil tavuk karanlığına razı.bu haberler vizyonumuzu aşıyor.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • MalatyaSporlu (4 ay önce)
    Sayın ÇINAR, Emre BELÖZOĞLU na yapılan iltifatlara yetişmişsin. Hemen bir YILIN EN İYİ BELEDİYE BAŞKANI anketi yapıştırmanın zamanı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 ay önce)
    Dokunmayın başkanıma sütte leke var çınarda yok bu siyasilerin hepsi çınar dahil koltuga oturunca herşey i hak görüyorlar ilahi adalet i unutuyorlar herkes ettigini çekecek bunun kaçarı yok kşm ne ettiyse Allah bin katını versin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • akido (4 ay önce)
    6 Şubat depreminden 2 ay sonra Konteyner'lerin elektiriklerini kesmek için yaverlerine talimat veren adamdan ne beklenir ki.Çınarı aday gösterirlerse yazıklar olsun ve oy verenede yazıklar olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • cebrail (4 ay önce)
    yeter yaa.daha makamında oturuyorlar..gönderin gitsin artık şunları.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Aspuzulu (4 ay önce)
    Bir de bir kaset olayı var ki akıllara zarar. Siyasilerle kapatmaya çalıştılar ama bilen biliyor. Bir o skandal kalmıştı o da gerçekleşti . Sonradan görme insanlar parayı bulunca mutlaka kuduruyor .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ALİ (4 ay önce)
    Anlamadığım birşey var Metin cihan Mehmet Çınar ın şirketi hakkında belgeler yayınlıyorda.Hartta İsrail ticaret bakanlığından.Mehmet çınar kendi şirketinden belge yayınlamak için neden bekle diyor.Demekki belge melge yok
    %89
    %11
    Yanıtla
  • MLT4463 (4 ay önce)
    Şimdi bu habere çok fazla yorum yapılabilir. Çünkü herşey ortada. Özellikle Yeşilyurt Belediyesindeki İMAR-RUHSAT-PROJE gibi yerlerde geçen aylarda yaşanan ve KOM tarafından göz altına alınan belediye çalışanlarının ortak özelliği aynı doğrultuda. Hepsi kendi menfaati üzerine iş'e yerleştirilmiş ve bu doğrultuda yolsuzluk-arsızlık-vb. her türlü pisliğe bulaşmıştır. Yukarı neyse aşağısı o nun aynasıdır. Burada esas sormak istediğimiz soru şudur => 21.11.2023 Tarihinde AFAD ve İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı ORTA-HASAR'ların tümü 31.12.2023 Tarihinden itibaren AĞIR Hasar olarak işlem görecektir. Belediyenin proje,ruhsat-imar bölümlerinde bu yönetmeliğe aykırı yorum yapan memurların olduğu bildirildi. Amaç eğer yine usulsüzlük ise; tüm Orta Hasar olanlar için zengin arsa sahipleri veya müteahhitler tarafından yüklü miktarda haksız kazanç karşılığı bir takım rüşvet iddiaları gündeme gelebilir. Konuyla ilgili CİMER ve Malatya Valiliğine müracaatlar yapıldı. Sonucu izleyip göreceğiz. Bir an önce bu zihniyetlerin temizlenmesi temennisi ile...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alper (4 ay önce)
    Allahım yine mi çınar, her gün yeni bir rezalet iddiası ile haber olan bu malatyalımsı adamı ekranda görmek istemiyorum artık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bülent (4 ay önce)
    mehmet çınar hacı uğur polat döneminde imardan sorumlu baskan yardımcısı iken adamın; - proje ofisi vardı - yapı denetim şirketi vardi - inşaat malzeme satış dükkanı vardı - ve beton santrali vardı. projelerin ve insaatlarin , kontrol denetim ve onay mercii olan teknik baskan yardimciligi makaminin bu kisiye verilmesi zaten baslı başına büyük bir skandal. ( o dönemde malatyahaber bu rezalet durumu gormemisti ) serbest hayatta hicbir başarısı olmayan vasat alti seviyesindeki bir kişiyi sadece sözümüzü dinler her dedigimizi itiraz etmeden yapar mantiğiyla öznur calik hanimefendi aday yaptı. zaten bu hanımefendi ve arkadaslarinin yıllardır aday belirlemedeki en önemli kriteri ; itiraz etmeden sözümüzü dinleyecek bir tip olsun yeter yaklasımı. tabiki malatyalida bunu hakediyor. suç sadece öznur calikin m. çınarin degil. malatya sadece bir defa bunlara arapgir ve akcadag örnegi gibi ders verebilse hizaya gelirler amma......... artık bu saatten sonra yikilmıs harap olmus bir sehri toparlayacak, ayağa kaldiracak donanim, tecrübe, bilgi,cesaret, zeka ve vizyon sahibi olması kriterlerini degilde; yine yıllardır olduğu gibi küçük hesaplar ve şahsi menfaatlerini duşünerek hareket edenler istikbalde malatyanin katilleri olarak anilacaklardir. vesselam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tecdeli (4 ay önce)
    Herşey mahvettin sayın Çınar. Adın büyükşehire geçerken kendini ne hale getirdin. Acaba kimlerin bedduasını aldın hiç düşündün mü .kibirlenmek. Kibirlenmek kibirlenmek
    %90
    %10
    Yanıtla
  • kimin bilmiyorum ama ben ve ailem çok etmiştir hazır aklıma gelmişken sayın çınar yaşattıkları yaşamadan ölme
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deniz (4 ay önce)
    Bu yorum yapanlara tek sorum; Akp Mehmet Çınar'ı seçimlerde tekrar aday gösterirse gerçekten oy vermeyecek misiniz??
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hakkı Söyler (4 ay önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Eee kime oy verek karşı taraf hepsi din düşmanı Yahudi dostu:)
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Malatya kayisi (4 ay önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Kendi adıma cevaplayayım vermeyeceğim !. Geçen seçimde 20 senelik muhafazakâr olarak CHP Ağbaba verdim. Ağbaba çok mu iyi hayır Allah onuda ıslah etsin ama bunlar aklımızla alay ettiği sürece düzgün Malatyalı biri aday gösterilmesin yine gider CHP veririm
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eskiden oy verdim. Son 3 seçimde oy vermedim ama bu seçimde aday olsun oy verecem hatta hepsine oy vercem. Yav iki gözümdür adam israile depremde duman olan gazbeton vermiş oyum onadır, şimdi israilde deprem olmasını beklemeliyiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 ay önce)
    Abininve kardeşinin yaptıkları acaba duyulunca insan içine çıkabilcek misin Sayın Çınar .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • abisi ne yapmış ki
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Herşey bunlarda (4 ay önce)
    Ne ararsan bunlardan çıkıyor, tabii en başta da dinbazlıkla yaptıklarını kılıfa sarıyorlar. Fark etmez koysalar yine seçer bu millet
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Cnr beton (4 ay önce)
    Abin Hüseyin baban Osman’a sor neler satıyor İsrail’e
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Entrika (4 ay önce)
    Çınar reis Yeşilyurt inşaatı neden kapattın yada İFLASMİ gösterdin???? Yeğenin calisoyordu o gitti ondan sonra Yeşilyurt inşaat kapandı isgeme geçtin? Şimdi sayistayin şirketleri inceleme yetkisi var o koltuktan kalkınca hiç hesap ettinmi etmedinmi? Ekibin seni satmaya dünden razi? Ama o ekibin içinde yanacak çok adam var devlette evrak kaybolmaz. Muzo 7 sulaleni kurtaramazsin başında sen varsin Muzo o lağam patladiginda kokusu dünyaya haber olur senide demir parmakliklar arkasında kimse kurtaramaz ASİL HABERLER CİNAR REİS KOLTUGU BİRAKTİKTAN SONRA SİMDİYE KADAR OLANLAR FRAGMAN BİLE DEİL DİYE TAHMİN EDİYORUM.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Kapatilan yesilyurt insaat vergi rekortmeni bir sirketti. Tercih ettikleri işgem ise batık bir şirket. İşin tuaf tarafi bir tane meclis uyesi sorgulamadi bu durumu. Yegeni direk genel mudur yapamadı onun yerine bir arkadasini gener mudur yapti yegeninide genel mudur yardimcisi. Yegeninin gormedigi hicbir evrak imzalayamayan bir genel mudur. Birde utanmadan benim yegenim isgemde calismiyor diye beyanat verdi. Oysaki 2 gun onceki isgem ziyaretinde amcasini bizzat kapida karsiladi. Ama buyuk basgan cok rahat yalan soyluyor.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Eski asfalt müdürü (4 ay önce)Kara kutu isimli kullanıcı yorumuna
    Eski asfalt müdürü. Sahte hesaplar açıp yoluna devam ediyorsun . Bir kendini mi akıllı sanıyorsun . Çok zıplama bence
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Yazılanlara bakıldığında yalan değil ama trol hesaptan cevap veren arkadaş için malatyahaber.com un IP adreslerini paylaşmasını talep ediyorum :) Eski asfalt müdürü Murat GÜLEZ olarak alnım her zaman açık :) bir arkadaşımın bu yorumu fotoğraf olarak bana göndermesi ile cevap yazıyorum :) Kendi hesaplarımdan gerekli eleştirileri ve gerçekleri yazdığım için böyle saçma hesaplara inan ihtiyacım yok :) yorum yazanların trol olup olmadıklarını öğrenmek için bu şu TROL hesaba gerekli IP ve e mail adreslerinin verilmesini istiyorum :)
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mert (4 ay önce)
    Cumhurbaşkanı İsrail ile ilişkileri bitiremeyiz demedi mi? İsrail ile ticari ilişkiler bitti mi? Hayır. Adam ihracat yapmış bunda kötü olan nedir? Gazeteci bey neden bu yazıyı yazmış.
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Boykot bugün değil yıllardır vardı.secmen olarak umutlarla getirdik. Egerki baskanligi oncesinde ticari ilişkileri varsa hesabı vebali kendilerine yok dava diyerek getirdiğimiz getirildiği makamin en ufak Bi artisini kullanarak israille ticaret yaptıysa iste onun vebalini Allah bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Troller (4 ay önce)
    Cinar baskan ne kendini doyurabildin ne etrafini. Unutmadik yegenin olacak kisi, aile sirketinde calisan isciye nasil sirketler kurdurup isgemin icini nasil bosaltti, yetmedi biz cok calisiyoruz diye kendine, gölge genel mudur M.Ç isgem personeli adina gider pusulasi duzenleyerek kendilerine parami yatirmadilar. Yetmedi kendilerine prim odettiler. Aleyhinize haber cikmasin diye duzenli odemeler yaptiriyorsunuz gazetelere sirket uzerinden. O trolleri isgemde genel mudurun odasinda toplayip yedirip icirip twitler attirip gundememi sokmadilar,tabi sende gelip kolayliklar dileyip gundeme girince ne kadar mutlu oldun. Yesilyurtbelediyesporda transferde cevirdiginiz, isgem uzerinden araclari, arsalari kime sattiniz. Aslina bakarsan bu millet seni hakkediyor. Ama allahin adeleti elbet yerini bulacak.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ruba (4 ay önce)
    Filistin halkının uğradığı soykırımına dua ,israil ile ticarete devam adı ihracat bu nasıl insanlık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (4 ay önce)
    gri pasaportta tanık olarak ifade vermesi için çağrılmış
    %100
    %0
    Yanıtla
  • CİRMİKTİLİ (4 ay önce)
    Etrafındaki adamlar senin en büyük düşmanın çınar başkan! Allah için hepsini topla sıraya bir diz tiplerine bak? bu arada müdürlerin simdiden aday adayları ile kulis peşine düşmüş yardimcilarin da dahil. Senden ümidini kesmisler haberin olsun.Ha ekibin suçu da yok çünkü sen getirdin!gelen 100 tır Deprem yardıminin en az yarısını senin ekibin müdürlerin yardimcilarin hiç etti!! Nereye gittigi kimin nerde deposu var bilen biliyor! HA O KULİS YAPAN MUDURLERİN YARDİMCİLARİN MERAK ETMESİN SENİ BİR TURKİYEYE MESHUR ETTİLER GELEN ADAM AKLİMİ YİTİRMEMİS Kİ SENİN BU CALİSTİGİN EKİPLE CALİSSİN.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çınar’ın dikkatine (4 ay önce)
    Çınar seni bu hale getiren ekibin. Komple değiştir. Gitmeye gideceksin. Her gün bir yerde sana sallıyorlar.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Kazım (4 ay önce)
    Çınar’ı savunmak için değil ama belgenin altında sağ tarafta 2022 yılı tarihi var. Bu ticaret eski olmaya.
    %10
    %90
    Yanıtla
  • Kazım bey bu İsrail 1948 yılında bu yana katliam yapıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haklısınız ancak 1948 e kadar gidersek Erbakan hariç hiçbir siyasi partinin sokağa çıkacak hali kalmaz. Başta İsrail’i 1948 de resmen tanıyan ülkemizin o dönemki iktidar partisinin. Ayrıca o günden bu yana ticaret yapmayan büyük firma veya holding var mıdır? Yani maalesef hemen hemen herkes ticaretine bakıyor. Olan mazlum insanlara oluyor.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Gökhan (4 ay önce)
    Amcalarımız sağolsun yapıyor bu işi hakkıyla bakın belediyenin yaptığı işlere ya betonunu ya da ytongu amcalar veriyor hele 2 senedir hafriyat ve yıkım işi de başladı kim tutar çınarları masallah belediye de çalışanlar da cabası ama haram yok faiz yok namaz var Kabe var elhamdülillah
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Kürşad_44 (4 ay önce)
    Ya biz her şeyi hak ediyoruz...Öznur gidiyor,Selahattin geliyor, Selahattin gidiyor,Ahmet geliyor,Ahmet gidiyor,Bülent geliyor...Ya Malatya'da Malatya'ya sahip çıkacak başka kimse yok mu ya!Kocaman Malatya üç beş kişiden mi ibaret...Mehmet'lerle,selahattin'lerle,öznur'larla işimiz Allah'a kalmış vallahi...Yazık Malatya'ya...Malatya'nın akıl insanları,sizlere de yazıklar olsun... Ancak İstanbul'dan nutuk atarsınız...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halk (4 ay önce)
    Meydanlarda Rabia arka kapıdan gelsin siyonistlerden para oh oh ne ala
    %98
    %2
    Yanıtla
  • DeliBalta (4 ay önce)
    ÇINAR turizm ve organizasyon. Tek yönlü yolculuk bizim işimiz demiş. Arsa işi bizden sorulur demiş. Robot hesaplar ile attığım twitler leri beğendirmek benim işim demiş. Yüksek yüksek tepelere villa kurmak benim işim demiş. En sağlam sosyal konut yapmak benim işim demiş. Depremde kaybolup protokol resimlerinde görünmek benim işim demiş. Aile saadeti önemli tek maaş yetmiyor demiş. Demiş de demiş. Bir tek asıl belgeleri yayınlamayı unutmuş. Bir de kapatılan taş ocaklarını açtırmak için iş takibi var ki halka hizmet bu dur demiş.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • malatyam malatyalım (4 ay önce)
    malatyada kaç tane deprem oldu 6 subattan öncede sonrada. dogrudan ve dolaylı olarak bütün evler yoruldu. yıkılmayan evler görevini basarıyla yaptı ama bu demek olmuyorki bundan sonrakinde yıkılmaz. çünkü beton bir malzemedir. yerin hareketlenmelerinde beton etkileniyor dışardan belli olmasa bile yapısında etkileşim oluyor zamanla da tepkime sonucu kırılıyor hakim beg apartmanı belkide yeteri kadar incelemedi. zaten hasar tesbitler 1 günde degil 2-3 aylık detaylı süreçte yapılır.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ramazan (4 ay önce)
    Çınar ailesi çok düzgün aile hayatta yamuk işleri olmaz Malatya’nın ileri gelenlerinden inşallah Büyükşehir belediye başkanı olur Malatya kurtulur sayın veli vekilim Çınarın üstüne fazla gitme ne olur Allah rızası için yazık başkanıma
    %15
    %85
    Yanıtla
  • hasan (4 ay önce)
    sayın Çınar yapmadım dediyse kesin yapmıştır. şimdiye kadar yaptıklarından çok yapmadıklarıyla gündem olan sayın başkanımız.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ramazan (4 ay önce)
    Satsın. Emperyalist İsrail'i onun silahıyla vursun. Ne olmuş. Diyanetin bile instegram sayfası var. Kimse birşey demiyor.Hepimizin evinde bilgisayar var işlemcisi İsrail mali kimse birşey demiyor. İnsaf
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Bynedim (4 ay önce)
    Bu adam bunca soruna rağmen halen görevdeyse herkesin aklını sorgulamasını temenni ediyorum
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Gurbetçi Kayısı (4 ay önce)
    mehmet çınar neden görevden alınmıyor ki ? bu yılı geçtim geçtigimiz yıl ondan önceki yılda bile hep adı skandallarla anıldı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Deve kuşu gibi (4 ay önce)
    Gardaş tuvalette ekmek mi yedin bu ne! her gün bi skandal
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Allah ta seni güldürsün
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Deve Kuşu Part 2 (4 ay önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Seni de gıdıklasın güzel kardeşim :)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 ay önce)
    Öyle olurum Çınar ailesi Malatya’nın en düzgün ailesi Çınar başkan anlının teriyle geldi buralara kimse de hiç yardım almadan inşallah Büyükşehir belediye başkan adayımız olacak en büyük çınar başkan senin kimse tutamaz
    %16
    %84
    Yanıtla
  • İlle de adalet illede ahlak (4 ay önce)
    Acaba Mehmet Çınar twitleri beğenilsin diye belediyenin kesesinden yani tüyü bitmemiş yetimin, depremzedenin, engellinin, yaşlının, fakirin yani yeşilyurtlunun ne kadar parasını bu boş trollere yedirdi? Aslında belediyede Malatya’da ki bazı Ak partililer de biliyor. Ben söyleyeyim 1 milyon TL yi sırf beğeni almak için ödediği söyleniyor. Muratın timine 700 bin TL ödediği söyleniyor. Her ay 3-5 kişinin girdiği haber sitelerine yıllardır ödediği aylık kaç bin TL ler ödediği ulusal kanallara akıtılan yüzbinler ve daha neler neler. Ha aynısını Selahattin Gürkan’da yapıyor. Ben geçmişte Ak partiye oy verdiğim için utanıyorum tevbe ediyorum. Ha imdi bana CHP’li diyebilir iftira atabilirler. Vallahi ömrümde CHP ye oy vermedim. Bunu niye yazıyorum maskeler düşsün ve başımıza bir daha adaletten ahlaktan nasibini almamış utanma duygusu diplerde olan insanlar gelmesin diye. Haram , zulüm ve rezalet dolu bu yolu kapatalım diye yazdım.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Alp (4 ay önce)
    M.cinar sadece kötü bi belediye başkani degil kötü bir insan. Derhal uzaklastirilmasi lazim. Ve yaptiklarinin hesabi sorulmasi lazim.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Turgay (4 ay önce)
    Yahu mehmet çınar isimli sözde belediye baskanini hala o koltukta tutanlara yazıklar olsun memleketi yedi bitirdiler asil düşmanlar bu koltuklarda böyle sözde baskanlara musama gösteren yetkililerdir yazıklar olsun VELİ AGBABADA olmazsa bunlar bizi uyutmaya devam edecekler yaşım 38 hayatımda chp ye oy vermedim koyubi milliyetçiyim ama buvyerel secimlerde ben ve ailem malatya için agbabaya ve ekibine destek verecez saygılar teşekkürler agbaba.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kemal (4 ay önce)
    Nasıl bir adamsın arkadaş sen bu kadar k olamaz malatya senin kadar çirkin bir belediye başkanı görmedi.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Hasan (4 ay önce)
    Abisi hür ne yapmış onu da söyle bilelim Çınar başkan yada savcılığa vermelisin öyle gizli bi iş yapıyorsa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan kardeş, Hür abi Aydında sgk nın arsa ihalesine girmiş almış. Ha bunlar Hür abi chp linin kardeşi diyr ihaleyi iptal etmişler. Kendileri dururken chp liye yedirirlermi tatlıyı. Mağdur olan Hür abi olmuş. Ha bu Çınar ne belge çıkaracak haggatten merak ediyorum. Netice itibariyle Ben Malatyalı biri olarak ömrümce böyle bir rezillik görmedin. Biz insanlığımızdan utandık da, utanması gerekenler dinden imandan hala demvuruyor ya. Allah bildiği gibi yapsın diyecem... E onuda yaptı... Daha ne olması gerekir ?
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Deprem sonrası hiç unutmam, ev tadilatı için inşaat malzemecileri gezdim fiyat aldım. Liste aynı, Biri 23 küsür bin çıkardı, diğeri 19 bin, başka biri 17.500 en düşük. Hür bey 13.500 e aynı listeyi bana çıkardı. Neden böyle diye sordum, böyle bir zamanda kar mı edelim dedi. Ayrıca çalıştığı firmalarda cüzi oranda kar yaparak gönderdiklerini söyledi. E şimdi bu adamlar kötü mü? Fırsatçılıkta sıraya girdiniz be... 1.500 liralık betonun metre küpünü 2.500 liraya sattınız. Betonculara gidin bakın hepsi dinibütün maşallah. Biri bi yerin belediye başkanı, obür betoncuda o ilçenin başkan adayı. Ne oldu hesap sorulacaktı bu betonculardan? Mahvettiniz güzel Vatanı !
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 ay önce)
    Bence çınar temiz adam bak, yaptığı veya yakınında olduğu tüm falsolar hemen ortaya çıkıyor adamın, başka partiden olsa çoktan kayyum atanmıştı yerine yav
    %86
    %14
    Yanıtla