SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Menemen mi, Omlet mi?'.. Öğrenci Evinde Sahur Yaptı

'Menemen mi, Omlet mi?'.. Öğrenci Evinde Sahur Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sahurda öğrenci evine misafir oldu. Mutfağa geçip öğrencilere kendi elleriyle omlet pişiren ve onlarla birlikte sahur yapan Başkan Güder, “Bu omletin içinde öğrencilik yıllarımızdan kalan hatıralar, gençlerimizin muhabbeti ve Ramazan-ı Şerif'in bereketi var” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sahurunu üniversite öğrencileri ile birlikte yaptı. İnönü Caddesinde oturan öğrencilerin evine konuk olan Başkan Güder, öğrencilerle uzun uzun sohbet etti. Öğrencilere kendi elleri ile hazırladığı omleti sahur menüsü olarak ikram eden Başkan Güder, yaptığı omlet ile öğrencilerden tam puan aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve renkli anların yaşandığı sahur programında öğrencilik yıllarına da dönen Başkan Güder, daha sonra öğrencilerle hep birlikte sahur yapıp dua etti.

ÖĞRENCİLERE KENDİ ELLERİYLE OMLET YAPTI
Öğrencilere sahurda ne yemek istediklerini soran Başkan Güder, 'Menemen mi? Omlet mi?' sorusuna öğrencilerden omlet cevabını aldı. Kolları sıvayarak mutfağa giren Başkan Güder, öğrencilere lezzetti bir sahur menüsü hazırladı. Sahur menüsünde gençlere kendi elleriyle omlet pişiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ileten üniversite öğrencisi Mahmut Kılınç, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir makamda olup ta gençlerin arasında olmak bizleri mutlu etti. Kolları sıvayıp bizlere yumurta kırması da bizler ayrıca sevindirdi. Ellerinden yumurta yemek de nasip oldu. Başkanımızla birlikte unutulmayacak bir sahur yaptık” derken, Muhammet Güven isimli öğrenci ise, “Başkanımızın sahurda misafirimiz oldu ve kendi elleriyle bizlere yumurta hazırladı. Allah başkanımızdan razı olsun. Eskiden bir belediye başkanı öğrenci evine gelecek ve birlikte sahur yapacak deselerdi inanmazdık. Bugünleri gördüğümüze şükürler olsun. Bu mübarek gün ve gecede sahuru bizle yaptığı için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Soframıza ortak oldukları için teşekkür ediyorum.”

RAMAZAN PAYLAŞMAK VE ANLAMAKTIR”
Öğrencilerle birlikte keyifli bir sahur gerçekleştiren Başkan Güder, “Öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan paylaşmak ve anlamaktır. Bugün sahurumuzu üniversiteli genç kardeşlerimiz ile birlikte yapıyoruz. Her açıdan güzel ve bereketli bu gecede misafirperverlikleri için öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum. Büyük mutluluk duyduğum bu sahurda biran öğrencilik yıllarıma döndüm. Omleti yapmak bizden, sofrayı hazırlamak sizden dedik. Bu omletin içinde öğrencilik yıllarımızdan kalan hatıralar, gençlerimizin muhabbeti ve Ramazan-ı Şerif'in bereketi var. Hepiniz pırıl pırıl gençlerseniz. Sizler Türkiye’nin aydınlık yarınlarısınız. Geleceğimizsiniz. Aldığımız bu emaneti baş üstünde tutarak, bir gün sizlere emanet edeceğiz. Gençlerimizden tek arzumuz bu emaneti korumaları ve ilelebet ileriye taşımalarıdır. Tüm öğrencilerimizin Ramazan-ı şerifini tebrik ediyor, derslerinde başarılar diliyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • merdo (2 yıl önce)
    Omlet yapacağına asfalt yolar tarlaya dönmüş kazıp yama yapmışlar kazıp yama yapmışlar her yer çökmüş arabanında insanında içi dışına çıkıyor. hizmet edin verilen yüzde 70 oyu hakedin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Nasıl omlet bu. Sahanda yumurtaya benziyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • depremzede (2 yıl önce)
    yeşilyurt beld. başkanı mehmet çınar kendi bölgesinde bulunan depremzedelere yer tajhsis etti siz ne yaptınız Osman bey. beydağı eteklerine kompradorlara villa yaptınız. kolay gelsin. iyi değerlendir.kesin M.vekilisiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • depremzede (2 yıl önce)
    Depremzedeler evsiz yurtsuz ortadayken sen beydağı yamaçlarında milyon tl lik villalar yap Osman başkan. Malatya nın merkezinde evleri yıkılan bir kısım adamı olan torpilli akp li depremzedenin evlerini yerinde yapın. diğer depremzederi 10,12 km malatya dışına allahın dağına mahkum edim. depremzedeye sanki bedavaya ev vermiş kendi ceplerinden babalarının parasıyla yapmış gibi de reklam ve popilizm yapın. seçim geliyor. elbette bunun bir karşılığı olacak. bekleyin sabredin. bu halk bu kadar da aptal değil herhaldehr
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MahoAga (2 yıl önce)
    Öğrenci evinde zaten hep omlet yapılır. Bari farkını ortaya koyup farklı bir yemek yapsaydın. Bilmiyorsan bir bilene yaptırsaydın.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Efe (2 yıl önce)
    Reklam kokan hareketler bunlar mayk
    %73
    %27
    Yanıtla
  • hakan (2 yıl önce)
    Reisimin yaptıgını taklit etmeyin. Sizin çapınız yetmez. Sizin çapınız hayvanları aşılamak
    %27
    %73
    Yanıtla