SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mercan Koleji 2. Ligde

0
Güncellendi - 2019-02-19 04:19:44
Mercan Koleji 2. Ligde
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar Bölgesel Lig Finalleri’nde mücadele eden Malatya Mercan Koleji Spor Kulübü, Şanlıurfa Grubu’nu lider tamamladı ve ikinci lige yükseldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen ve Malatya’da gerçekleştirilen birinci etapta, grubu namağlup lider tamamlayan ve bölge finallerine gitmeye hak kazanan Mercan Koleji, finalde Şanlıurfa grubunda yer aldı.

Şanlıurfa Grubu’nda Malatya Mercan Koleji’nin yanı sıra Diyarbakır Lice Gençlik, Mardin Artuklu Gençlik ve Batman Gençlik Spor takımları mücadele etti.

Mercan Koleji Spor Kulübü, Mardin Artuklu Gençlik’i 3-1 mağlup ederek, finale kaldı. Malatya temsilcisi, Diyarbakır Lice Gençlik’i 3-0 yendi ve şampiyon olarak ikinci lige yükseldi.

Mercan Koleji Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Hayrullah Keleş, uzun süredir 2.Lig için hazırlandıklarını ifade ederek, her iki etabı da namağlup tamamlayıp, hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Keleş, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydederek, “Sezon başında iyi bir ekip kurduk. Takımımızı, zorlu geçecek olan her iki etaba da en iyi şekilde hazırladık. Öncelikle Malatya grubunu lider tamamlayarak, bölge finallerine gitmeye hak kazandık. Bölge finallerinde de iyi bir performans ortaya koyarak, grubu lider tamamladık ve hedefimiz olan ikinci lige yükseldik. Malatya’mıza armağan olsun” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız