SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mersin'den Puanla Döndüler

0
Güncellendi - 2019-09-24 03:21:10
Mersin'den Puanla Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Futbol Ligi'nin 4.haftasında Mersin Çankaya İş Okulu ve Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşan Malatya Turgut Özal Özel Sporcular Spor Kulübü, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak, Malatya'ya 1 puanla döndü.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Özel Sporcular Futbol Ligi'nin 4.hafta maçları oynandı. B Grubu'nda Turgut Özal Özel Sporcular Spor Kulübü, ligin dördüncü haftasında Mersin Çankaya İş Okulu ve Spor Kulübü ile Mersin Yenişehir Belediyesi Eğriçam Futbol Sahası'nda karşı karşıya geldi.

Zevkli ve gollü geçen karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Turgut Özal Özel Sporcular Spor Kulübü'ne 1 puanı getiren golleri Fırat Şahin ile takım kaptanı Murat Karataş kaydetti. Rakip takımın golleri ise Kamuran Erseçkin ile Veli Erciyes'ten geldi.

Malatya Turgut Özal Özel Sporcular Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan, Futbol Ligi'nin ikinci devresinin ilk maçında deplasmanda Mersin Çankaya İş Okulu ve Spor Kulübü ile karşı karşıya geldiğini ifade etti.

Aydoğan, müsabakanın dostça ve centilmence geçtiğini kaydederek, "Müsabaka baştan sonra heyecanlı ve zevkli geçti. Rakibimizle 2-2 berabere kaldık ve ikinci yarıya 1 puanla başladık. Grubumuzda liderliğimiz sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcularımıza ve Mersin Çankaya İş Okulu ve Spor Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Her şeyden önce dostluk kazandı" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız