SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöken Evin Enkazında Kurtarma Araması

0
Güncellendi - 2020-03-31 02:39:19
Çöken Evin Enkazında Kurtarma Araması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 katlı metruk bir ev çöktü.

Olay, Battalgazi ilçesi Hasan Varol Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Oruç Sokak'ta bulunan 2 katlı kerpiç metruk bir ev henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. İhbar üzerine olay yerine, AFAD, Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile polis ekipleri sevk edildi. Çöken evin içerisinde bir kişinin olabileceği iddiası üzerine ekipler, enkazda çalışma başlatırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Olay yerine gelerek çalışmaları koordine eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar yaptığı açıklamada, "Oruç sokakta bir evin çöktü ihbarı üzerine olay yerine ekiplerle olay yerine geldik. AFAD ile birlikte en kaza müdahale ediyoruz. İçeride 1 kişinin olabileceği söylendi, onun için sesli dinleme yaptık. Şu anda arkadaşlar içeriye girmeye çalışıyor. Muhtarın ifadesine göre içeride kimse yok ama biz yine tüm tedbirleri alarak önce bir canlı var mı yok mu tespitinde sonra gerekeni yapacağız" diye konuştu.

Ekiplerin çöken evin enkazındaki arama çalışmalarında ceset ya da yaralıya rastlanmadı, çalışmalara son verildi.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Celal (4 yıl önce)
    Görünen köy kılavuz istemez Malatyada bircok binaya az hasarlı diye rapor yazdılar ama kendileri de cok iyi biliyor ki maalesef olacak bir 5.5 üstü depremde merkezde dahil bircok bina çöker cok fazla can kaybı olabilir ciddi söylüyorum şuan binası eski ve hasarlı olanlar emaneten yaşıyor 2. Büyük depremde bu binalar çoker karsimdaki bina dışardan bakıldıgında bile yamulmus buna muhendisler gelip saglam raporu verdiler yani bu ülkede yaşamak bile mucize
    0
    0
    Yanıtla
  • Kale Sahipsiz (4 yıl önce)
    Kerpiç ev kendiliğinden yıkılıyorken değerli büyüklerimiz koca depremi geçirmiş her tarafı çatlamış kerpiç evlere nede olsa içinde kimse ölmedi diye AZ HASARLI rapor vermekteler itiraz edin dediler ettik fakat itirazlar boşunaymış hepsine yine Az hasarlı veya HASARSIZ raporu verdiler. Ne yaptık size ne istedinizde vermedik 17-18 seçim geçti biz KALE halkı olarak hep destek çıktık lakin başımıza bir musibet geldi hemen bizi yarı yolda bıraktınız Allah şahidimiz olsun ki siz destek çıkmadınız ilk seçimi görün bizde artık size destek olmayacağız
    0
    0
    Yanıtla