SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Metruk Evde 1 Kişi Bıçaklandı

0
Güncellendi - 2021-12-11 01:25:21
Metruk Evde 1 Kişi Bıçaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da metruk bir evde iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralanırken, olayın şüphelisi kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 23.00 sularında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cemal Gürsel Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nisar sokak içerisinde bulunan iki katlı metruk bir evde 2 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada M.Ö.’nün bıçak darbelerine maruz kalan Melih Ö. bacaklarından yaralanırken, şüpheli şahıs kaçarak uzaklaştı.

Yaralı şahıs bölgeye sevk edilen ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, ekipler evde inceleme yaptı.

Olayın şüphelisinin kısa süre sonra yakalandığı olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Değerli dostlar bir toplumu toplum yapan değerler erozyona ugradimi işte o toplumun küçük kıyameti kopmuş demektir ,siz düşünebiliyor musunuz Zerre kadar insanlıktan nasibini almış bir kişi yolda yürüyen birisinin önünü kesip o insanı gasp ettikten sonra bıçak darbesiyle onun hayatına son verebelirmi bu cani aydan gelmedi dış güçlerde getirmedi bu tür caniler bu topraklarda doğdu bu ülkenin okullarında okudu biz neden bu hale geldik mutlaka sebepleri araştırılıp çözümler bulunmalıdır yoksa ilerde bugünleri de mumla ararız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Malatyam malatyam 1970,li 80 li yıllardaki huzur kenti malatyam ne oldu sana önce yeşilliğini sonra kuyu suları ile o muhteşem kaynak suyu kullanma özelliğini en son olarak ta huzur kenti olma özelliğini kaybettik karanlık çöktukten sonra sokaklara caddelere güven kalmadı geçmişi hatırlıyorum gece rastgele bir vakit evimden çıkıp Tevfik temelli Cengiz Topel kanal boyu stat önü Cezmi kartay oradan İnönü caddesi oradan yürüyerek eve geldiğim günler affet bizi güzel şehir malatyam plansız şehirleşme , gençleri sahipsiz bırakan sokağa salan bazı ana babalar , tüketim toplumu olmanin bitmez tükenmez istekleri,nefsin peşine takılan birtakım akilsizlar,ahlâkî bozulmalar vb bir çok sebep bizi bu duruma getirdi tekrar bu durumdan çıkarmıyiz bilmiyorum ümitsizliğe düşmekte istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla