SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHK Görev Bölümü Yaptı, Yunus Yıldırım PMİK'te!

0
Güncellendi - 2021-11-01 01:01:16
MHK Görev Bölümü Yaptı, Yunus Yıldırım PMİK'te!
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'nda görev dağılımı yapıldı. Bugün Amatör Ligde mücadele eden Malatyaspor'un, Süper Ligden Amatör Lige düşüş serüveninde, sarı- siyahlı ekibin süper ligden düştüğü dönemde yönettiği Malatyaspor- Kayseri Erciyesspor maçında, Malatyaspor'un galibiyetini engelleyen ve ligden düşüşünü sağlayan puan kaybında baş rolü oynayan eski hakem yeni MHK Üyesi Yunus Yıldırım, 2. Bölge Sorumluluğunun yanı sıra hakem atamalarını yapan Profesyonel Müsakaba İcra Kurulu'nda görevlendirildi.

Merkez Hakem Kurulu, bugün TFF Hasan Doğan Tesisleri'nde yaptığı ilk toplantısında görev dağılımı yaptı. Dr. Ferhat Gündoğdu başkanlığında yapılan toplantıda, görev dağılımı aşağıdaki şekilde oldu:

Başkan: Dr. Ferhat Gündoğdu

Başkan Vekili: Ahmet Şahin

PMİK (Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu): Dr. Ferhat Gündoğdu, Ahmet Şahin, Yunus Yıldırım

EPAK Sebahattin Şahin, Mustafa Kamil Abitoğlu, Hakan Sivriservi

BAL Sorumlusu: Nihat Mızrak

Kadın Hakemler Sorumlusu: Hasan Serdar Çakıroğlu

Plaj Futbolu Sorumlusu: Hikmet Öksüzoğlu

Futsal Sorumlusu: Nihat Mızrak

1. Bölge Sorumlusu: Ahmet Şahin

2. Bölge Sorumlusu: Yunus Yıldırım

3. Bölge Sorumlusu: Hasan Serdar Çakıroğlu

4. Bölge Sorumlusu: Sebahattin Şahin

5. Bölge Sorumlusu: Mustafa Kamil Abitoğlu

6. Bölge Sorumlusu: Hikmet Öksüzoğlu

7. Bölge Sorumlusu: Hakan Sivriservi

8. Bölge Sorumlusu: Nihat Mızrak

Yunus Yıldırım'ın görev aldığı PMİK'in görevi MHK Talimatı'nda şöyle tanımlanıyor:

"PROFESYONEL MÜSABAKA İCRA KURULU

(1) Profesyonel lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa müsabakalarına hakem, gözlemci ve mentör atamalarını yapmak üzere, MHK Başkanı ve iki üyeden oluşturulur.

(2) PMİK üyeleri, MHK Başkanı‟nın teklifi ve Yönetim Kurulu‟nun onayı ile atanır. MHK Başkanı, bu kurulun doğal başkanıdır..."

malatyahaber.com- İstanbul, iha

ÜSTTEKİ FOTOĞRAF: MHK'nın yeni yönetimi toplu halde (Oturanlardan sağ baştaki Yunus Yıldırım)

İLGİLİ HABER

[embed]https://malatyahaber.com/haber/eyvah-ki-eyvah-o-yunus-yildirim-mhkda/[/embed]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Arkadaşlar bu sabukaliyi adalet dağılacak yere getirmişler bumu adalet dağıtacak vahki vah Allah malatyayi yunus yıldırımıda kurusun Malatya'nın gelecagi tehlikeda
    0
    0
    Yanıtla