SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Camiasını Yasa Boğan Ölüm

MHP Camiasını Yasa Boğan Ölüm
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Elazığ’da gerçekleştirilen Bölge İstişare Toplantısına katılan MHP Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  Ufuk Atsız, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

MHP Bölge İstişare Toplantısı Elazığ’da gerçekleştirildi. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve MHP ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerinin gitmiş olduğu istişareye toplantısında bulunan MHP Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Atsız, burada kalp krizi geçirdi.

Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu tüm müdahalelere rağmen Atsız kurtarılamadı. Cenaze Malatya’ya gönderildi.

MHP’yi yasa boğan vefatın ardından MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök yayınlamış oldukları ayrı yarı mesajlar da, “Bölge İstişare Toplantısı için geldiğimiz Elazığ’da, kalp krizi geçirmesi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz, Ülküdaşımız Ufuk Atsız’a Allah’tan rahmet diliyorum. Cenab-ı Allah ailesine sabırlar versin. Camiamızın başı sağolsun” ifadeleri kaydedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Dayı (6 ay önce)
    Her canlı ölümü tadacaktır. ALLAH dan geldik yine O'na döneceğiz
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Tarz (6 ay önce)
    Devlet kurumlarında bir kucak sakal, uzun saç, influencer gibi dolaşan, hastanelerde tuhaf tuhaf bandana takan tiplerden irite oluyoruz artık. Okullardaki öğretmenler kahvehaneden çıkan hayta tiplerden daha bakımsız Artık kılık kıyafet yönetmeliğiylemi düzenlenir Kurum içi genelgeylemi bilemem Ama gittikçe zıvanadan çıkıyor bu giyim kuşam işi… Sedye taşıyan UMKE personelini İŞİD ci diye yakalasalar herkes inanır:)
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ne alaka şimdi habere bak yoruma bak...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • vatandaş (6 ay önce)Tarz isimli kullanıcı yorumuna
    Değişik ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 ay önce)
    Hacı Ahmet Akıncı lisesinden sınıf arkadaşım Ufuk kardeşim mekanın cennet olsun. Rabb'im ailene , özellikle kızlarına sabır versin. Allah rahmet eylesin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Erhaçlı (6 ay önce)
    Çok acı, Allah'ım rahmet eylesin. Ailesine arkadaşlarına sevenlerine sabır versin. Genç yaşta ölüm gerçekten zor.
    %77
    %23
    Yanıtla