SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Heyetinin Deprem Bölgesi Raporu Bahçeli'ye Sunuldu

MHP Heyetinin Deprem Bölgesi Raporu Bahçeli'ye Sunuldu
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerdeki depremzedelerin ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla oluşturulan "MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti"  afet bölgelerindeki ziyaretlerin ardından tespit ve öneriler raporu hazırladı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile birlikte Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Kilis Milletvekili Mustafa Demir’den oluşan MHP’nin “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” tarafından rapor Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunuldu.

MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti’nin konuya ilişkin açıklaması şöyle:

“6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş ilimizde meydana gelen depremlerin etkilediği illerimizde hayatlarını sürdürmeye çabalayan vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını yakından tespit etmek, devlet kurumlarının çalışmalarını yerinde takip etmek amacıyla Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla partimiz bünyesinde oluşturulan Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti çalışmalarını tamamlamıştır. 

Heyetimiz, depremin etkilediği tüm illerimize yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarımızla bir araya gelmiş, dert ve acılarını paylaşmış, devam eden sorun ve ihtiyaçlarını yerinde belirlemiş, kamu kuruluşlarımızca sürdürülen çalışmaları bizzat gözlemlemiş, istişarelerde bulunmuştur. 

MHP Milletvekillerinden oluşan Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti, müteakiben oluşturdukları tespitlerini raporlaştırarak Sayın Genel Başkanımıza arz etmişlerdir.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (9 ay önce)
    Sonuç....................????????????? Bekliyoruz.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat polat (9 ay önce)
    Tamam bahçeliye rapor verildi ya malatya hemen düzelir gözünaydın malatya
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Fani Gani (9 ay önce)
    Bölgede insanların perişan ve belirsizlik içinde beklediklerini de raporlarınıza yazdınızmı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Miroyevsu (9 ay önce)
    Redifli kafiyeli uyakli cumleler kurup koltukla ask yasayanlarla bu ulke yonetilmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • aşkım_44 (9 ay önce)
    rapor sunulduda ne olacak malatya şahamı kalkacak. malatya yı şaha kaldıracak ne milletvekilleri var nede belediye başkanları.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dejavu (9 ay önce)
    Malatya nin perişan halini de ilettinizmi deprem bölgesinde çalışmaların çok ağır ilerlediğini
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Keşke ağır ilerlese neredeyse durma noktasında.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatya (9 ay önce)
    Acaba o raporda depremzedelere size 1 milyon vereceğiz gidin mütahid bulun evinizi eski yerinde siz yaptırın denilerek adeta kaderleri ile başbaşa bırakıldığı yazıyormu.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hacı (9 ay önce)
    Allah için ya bölgede yapmış olduğunuz inceleme konusunda bir satır cümle söyleyin de millet de bilsin Bu kadar kravatlı adam neyi tespit etti de hangi çözüm önerisi sunuyor......
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (9 ay önce)Hacı isimli kullanıcı yorumuna
    mantıklı bir yorum, deprem olalı kaç ay geçmiş, mümtaz şahsiyetlerden oluşan komisyon ne çalışması yapmış da Bahçeli ye rapor sunmuş, sunsa ne olacak, sayın Bahçeli bir grup konuşmasında kafiyeli bir demeç verecek öyle olmalı böyle olmalı diyecek ama herzamanki gibi işleyişte hiçbirşeye etkisi olmayacak unutulup gidecek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yo yo öyle demeyin Atıf Hoca "emekli maaşlarına zam az oldu" dedi sn Bahçeli hemen ek zam geldi (!)
    0
    0
    Yanıtla