SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mıhlıdut'ta 2. Etap Çalışmaları Başladı

Mıhlıdut'ta 2. Etap Çalışmaları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya trafiğini rahatlatmak ve Malatya’da ulaşım sorununu çözüme kavuşturmak için bulvar, cadde ve kavşak düzenleme çalışmalarına  devam ediyor. 

Son dönemde yapılan bulvar, cadde ve yeni kavşaklarla Malatya trafiğini belli bir oranda rahatlatan Büyükşehir Belediyesi, 35 metre genişliğindeki Mıhlıdut Caddesi ikinci etap çalışmalarına başlayarak, Mıhlıdut Caddesi ile Altınkayısı Bulvarlarını birbirine bağlayarak bu bölgede de trafiğin rahatlamasını sağlıyor. 

Mıhlıdut Caddesi ikinci etap çalışmalarına  başladıklarını ifade eden Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, “ Mıhlıdut Caddesi ikinci etap çalışmalarımız kapsamında yıkımını yapmadığımız üç hane kalmıştı.  Hane sahiplerinin evlerini 28 Mart 2022 Pazartesi günü itibariyle boşaltmalarıyla birlikte ekiplerimiz yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarını yaparak yol çalışmalarına başladı. Yapacağımız yoğun çalışmalarla birlikte Mıhlıdut Caddemizi Altınkayısı Bulvarına bağlayacak yolumuzu tamamlamış olacağız. Mıhlıdut aksımızı 35 Metrelik yolumuz üzerinden Bostanbaşı bölgesine bağlayacağız. Dolayısıyla Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın hedefleri doğrultusunda Malatya kent içi trafiğini rahatlatacak yolları ve bulvarları açmaya devam ediyoruz. Malatya halkımıza hayırlı olsun” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Murat (2 yıl önce)
    Tamda arkadaki inşaat saydım 7 kat orası 3 kata müsade li tevafuka bak yanlışım varsa düzeltin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Malatyada en pahalı market ESENLİK onuda kontrol edin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Tabi milletin taşınmaz mülklerine imarlı olduğu halde imar 18 uygulayıp insanların mülk bedeline para ödemeden hızlı kamulaştırma uygulayarak yol açmak kolay. Bunca insanları mağdur edilsin. Biri gülerken biri ağlamakta
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cih (2 yıl önce)
    Seçim yaklaşıyor malûm
    %0
    %100
    Yanıtla