SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mıhlıdut'ta Çalışmalar Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-10-02 06:58:08
Mıhlıdut'ta Çalışmalar Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Mıhlıdut Caddesinde prestij cadde çalışmalarını tamamladı.

Kent içi yaşamda bir şehrin olmazsa olmazları olan cadde ve sokakları modernize etme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi 1.8 kilometre uzunluğundaki Mıhlıdut Caddesinin 1 kilometrelik bölümünü Malatya’ya yakışır hale getirdi.

Mıhlıdut Caddesinde çift taraflı yollar, geniş kaldırımlar, çift taraflı araç otoparkı, çift taraflı bisiklet yolları, dekoratif aydınlatma, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, trafik akışının daha düzenli olması için kavşak çalışmaları da yaptı. Sinyalizasyon sisteminin montajı yapıldığı caddedeki çalışmalar 2 ay gibi kısa sürede tamamlandı.

Mıhlıdut Caddesi sakinleri ve bölge halkı, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Gecesi ve gündüzünün ayrı bir güzel olduğunu belirten vatandaşlar, “Çalışmaların tamamlanmasıyla çok güzel bir caddeye kavuştuk. Gece insanlar yürüyüşe çıkıyor. Her yaştan insan rahatlıkla bisiklet sürüyor. Otopark sorunu yok. Cadde geceleri ışıl ışıl. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz” dediler.

Mıhlıdut Caddesinde çok küçük detay işlerin kaldığını, bunları da kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “1.8 kilometre uzunluğundaki Mıhlıdut Caddemizin 1 kilometrelik bölümünü tamamladık. Geriye kalan 800 metrelik bölümde imar çalışmaları yapılıyor. Sonuçlanınca 800 metrelik hattı da yapacağız. Caddemiz Fahri Kayahan Bulvarı ile Yüzakı Caddemizi birleştiren önemli bir bağlantı yolu. Her yaştan insanın rahat edebileceği bir modernizasyon çalışması yaptık. Gecesi ayrı gündüzü ayrı bir güzel oldu. Bu bölgemizde Gülay ve Yüzakı caddelerinde ise çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın çalışmalardan memnun olması ise ayrı bir mutluluk. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • ali ilker karlık (5 yıl önce)
    çok fazla şaşaalı ve abartılı olmuş. Görmemişin oğlu gibi..
    0
    0
    Yanıtla
  • byaslolan (5 yıl önce)
    Vizyonun tamamı iki şerit :) On yıl sonra hayırla yad edilir emeği geçenler :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Burada bir isim tartışması var. Malatyanın sokak ve caddelerine öyle isimler verildi ki sanki savaştan mal kaçırıyor gibi. Malatyanın bin yıllık tarihi silindi. Sokakla cadde ile hiç alakası olmayan isimler verildi. İsim vernler bu isimleri ya torbadan çektiler ya da salladılar. O atılan isimler araştırılınca yörenin ve ya bölgeni geçmişi hakkında bilgi veriyordu. Kimse kusura bakmasın yeni isimler cehalet kokuyor. Alim Malatya, Kadim Malatya bir anda cahil Malatya oldu. Bu ihaneti CHP yapsaydı yer yerinden oynardı, Ama milliyetçi, muhafazakar Ak Partililer yaptı. Adamın memleket kaygısı yok. Yapanlar belki de Malatyalı değil. EY MALATYA TİTRE VE KENDİNE GEL.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sokak cadde isimlerini aynen dediğin gibi gargaraya getirerek değiştirdiler.Şehrin hafızasını yokettiler.Buna sebep olarakta İçişleri Bakanlığının okuyup anlayamadıkları, yanlış yorumladıkları (bence kasten) bir genelgesini gösterdiler. Bütün bunların baş sorumlularından birini önce belediyeye hülle ile memur yaptılar, sonra da hep yükselttiler. Adam yarattığı bu kültürel tahribat ve skandal ile terfi üstüne terfi aldı.En son duyduğumda genel sekreter dediler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Konuk (5 yıl önce)
    Hep israf. Hem orta refuj hem kadirimlar ışıl ışıl. O kadar zenginiz ki bütün varimizi yogumuzu aydınlatmaya harcıyoruz. Yapılsın tabi ki ama bu kadar müsrif olunmasın. Bir de oradaki dönel kavşakta geçiş üstünlüğüne aldırış etmeden araç kullananlar var. Bütün yol onların sanki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Diyarbakır a bakıp keşke biraz feyz alsalar yeni yerleşim yerleri yapılıyor on yıl sonrası düşünülmüyor yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Sena (5 yıl önce)
    Bu mütavazi(!) aydınlatmalar... Bu direk kullanılacaksa ona uygun bir kaldırım, yürüyüş yolu olmalı. Kaldırımlar çok dar . Şaşaa(!) dolu bir proje...Acaba bu aydınlatma direklerine harcanan paralar, Malatya da kaç bölgeyi daha geliştirilmede kullanabilirdi??
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (5 yıl önce)
    Ey malatyanın geri kalan malatyanın özü semtler (taştepe, melekbaba, yeşiltepe, çöşnük, zafer mahalllesi, başharık, tandoğan, izollutepe, fırat mahallesi, akpınar, çavuşoğlu, kiltepe vs vs..) bu fahri kayhan ve civarı büyükşehir belediyesinin hizmetlerinden memnun musunuz? bizim semtlerde doğru dürüst sokak lambaları yanmazken fahri kayhan ve civarına yapılan bu morlu pembeli lambalara, Büyükşehirin tüm kaynaklarını buralara aktarmasına sevinelim mi??
    0
    0
    Yanıtla
  • Mak44 (5 yıl önce)
    Malatya’nın dört köşesini refaha güzelliğe kavuşturan ve bu projenin de mimarı Ahmet Çakır başkanımıza teşekkür ediyorum. Malatya da son 10 yıllık yapılacak tüm projeler Başkan Çakıra aittir.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (5 yıl önce)
    Ülkenin kasasinda para kalmamış..halen belediyeler pariste bile olmayan şaşalı caddeler yapma peşinde...elin gavuru 300 milyar dolar bütçe fazlalığı veriyor böyle cadde yapmıyor.onlar acaba bilmiyormu böyle cadde yapmaya..yoksa israf mı görüyor...bizim durumumuz asgari ücretle çalışan ama 10 binliralik cep telefonu kullanan cebinde sigarası eksik olmayan vatandaş gibiyiz..birilrinin çıkıp bu belediyelerin israfına son vermesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf Kenan (5 yıl önce)
    Projeler hazır olucak. Hepsi sırasıyla yapılmaya devam edicek. Sonra çıkıp birileri bunları sahiplenicek. Pardonda şakşakçı arkadaşlar önce bu projelerin kimin döneminde hazırlandığını yazsınlar. 3 yada 5 ayda bu işlerin projesini çizip akabinde hayata geçiren biri varsa eğer çıksın meydana da yiğit gördük diyelim... Kusura bakmayın da, bu işler öyle klavye başından iki tuşa basarak olmuyor. Malatya artık kanmıyor böyle işlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • şahap (5 yıl önce)
    bu aydınlatma direkleri Londranın Parisin en ünlü caddelerinde yoktur. Allahımıza hamd olsun bizde var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mektupvar (5 yıl önce)
    ??? Ahmet Çakır la ne alakası var.. cadde güzel oldu ama ölü bölge çok hem kaldırımdan, hem yoldan gasp edilmiş kullanılmayan alan oluşturulmuş.o kadar yurtdışına gidiliyor hiçmi gözlem yapmıyorsunuz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Yeşilyurt (5 yıl önce)
    Projenin Mimarı Ahmet Çakıra Teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • amca (5 yıl önce)
    Böylesi güzel caddeyi memleketemize kazandıran Ahmet Çakır baskanima teşekkür ederim vekil olarak ta güzel isler yapacagina inaniyorum basarilar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Aras (5 yıl önce)
    Böylesi güzel bir caddeyi memleketemize kazandıran Ahmet Çakır a teşekkür ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Cadde gercekten guzel oldu elinize saglik. Ama dukkanlar kaldirimlari isgal ediyor onune gelen bi masa atiyor ya da tezgah kuruyor bi de karlidag marketin ilerindeki kavsagi hangi kavsak ozurlu cizip yapti merak ediyorum aciklayin...
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay (5 yıl önce)
    mıhlıdut ismini değiştirmeden hangi prestijden bahsediyorsunu_
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka en az 300 yıllık geçmişi var bu ismin bilmiyorsan öğren.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban Serezli (5 yıl önce)tuncay isimli kullanıcı yorumuna
    Etraftaki site isimlerine nazire olarak, "nailed mulberry street" olsa uyar mı beyim?
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay şaka mısın nesin sen? Bu nasıl bilinç bu nasıl bir mantık? Allah bilir evini biraz pahalıya aldın, o kadar paraya o isim olur mu diye derdine düştün galiba! Dünya kadar para vermişsin birde Mıhlıdut'ta oturuyorsun, hiç yakışır mı, tuncay efendiye! Etiler olsun, Çankaya olsun ister misin? Senin gibi beyin taşıyanlar, şimdi Malatya adını da beğenmez. Ne dersin Paris, New York vs. yakışır değil mi! İşte bu mantıktaki adamlarla bir arada yaşıyoruz ya, daha başka ne sorunumuz olsun. Mıhlıdut gidecekmiş de, tuncay efendi prestij kazanacakmış. Vay vay vay! Bunun gibi biri vardı basındaki haberden hatırladığım kadarıyla, Başharık adını beğenmeyip Bahçelievler olsun istemişti. Muhtardı galiba, ama daha o zaman belediyeye cadde ve sokak isimlerini değiştiren tipler sızmamış (maalesef şimdi belediyede en yetkili yerlere getirdiler bu tipleri) olduğundan, kimse ciddiye almamıştı. Malatya'da yüzlerce binlerce sokak ismini değiştirip, isim komedisini skandalını yaratanlar şimdi belediyede üst düzey görevdeler, belki de bu tuncayın istediğini yaparlar, prestij kazandırırlar ona. Mantık aynı mantık çünkü!
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (5 yıl önce)mahmut isimli kullanıcı yorumuna
    Mahmut Bey ağzına yüreğine sağlık, siteleri yabancı isim olunca modernleştiklerini zanneden , kapitalizmin esiri olmuş ömrü kredi faizi ödemekle geçenlere ders olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Yesiltepede oturan sen , cezayi kesmedigin surece daha cok otelenirsin.... bunda senin de katkin var
    0
    0
    Yanıtla
  • Baki kurtulus (5 yıl önce)
    Zaten baska mahalle, sokak yok. Yeşiltepedekiler multeci... Allah sizi bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    cadde harika fakat dükkanlar kaldırımları pazar gibi kullanıyor lütfen belediye buna bir çözüm bulsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Emeği geçenlerin ellerine sağlık.İşim gereği bir çok şehire gidiyorum.Hiç bir şehirde böylesine güzel bir üst yapı görmedim.Caddelerimiz mükemmel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Cadde çok güzel oldu. Ellerinize sağlık. Ama bu caddenin işlevini yerine getirebilmesi için Barguzu caddesine bağlanması gereklidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    şehrin iki yüzü nasıl bir dünya nasıl bir sistem yaaa toki yolundaki asfalt 14 senedir yanı asfalt daha aydıntlatması bir kenarda kalsın fahri kayahan tecde gibi mahallenin caddeleri stadyum ışıklandırması gibi....
    0
    0
    Yanıtla
  • bircan (5 yıl önce)
    Cadde çok güzel ama kaldırım işgali berbat oldu. Cadde üzerinde bulunan manav tüm kaldırımı işgal ediyor. Tezgahının yanısıra iki tane dev şemsiyesi, boş kasaları, çöpü (Evet Yanlış Okumuyorsunuz) ile kaldırımı yayaya kapatıyor. Bisiklet yolu bile işgal altında. Bir kez bile uyarmadıkları için belediyeyi tebrik ediyorum. Kaldırımı yayalara mı yapıyorlar, işyerlerine mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydoğmuş (5 yıl önce)bircan isimli kullanıcı yorumuna
    Ağzınıza sağlık. Altına imzamı atarım. Ayni dertte. Muzdaribiz.
    0
    0
    Yanıtla