SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mina ve Diallo Bolu Kampına Katıldı

0
Güncellendi - 2018-07-09 03:56:06
Mina ve Diallo Bolu Kampına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal’de sürdüren Yeni Malatyaspor’da stoper Arturo Rafael Mina Meza ile Sadio Diallo’da kampa dahil oldu.

Transfer döneminde Arjantin ekiplerinden Talleres Cordoba ile anılan tecrübeli stoper Arturo Rafael Mina Meza, takımın Bolu Termal’de devam eden birinci etap kamp çalışmalarına katıldı.

Süper Lig'de geçen sezon 21 karşılaşmada bin 735 dakika görev alan Mina, 1 gol kaydederken, 1'de asist yaptı ve 6 kez sarı kart görmüştü. Performansıyla bütün dikkatleri üzerine çeken Ekvadorlu oyuncunun Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Sadio Diallo’da kampa dahil oldu. 30 Haziran 2019’a kadar sarı kırmızılı takımla sözleşmesi bulunan Abdoulaye Sadio Diallo, 15 karşılaşmada 778 dakika görev aldı ve 1 kez kırmızı kart gördü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kamil (5 yıl önce)
    Bu diallo dan hiçbirşey olmaz aklı varsa yönetimin hemen gönderirler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    İyi bir Kamp dönemi geçirirseler,buna NACER dahil, takıma inşallah faydalı olurlar........
    0
    0
    Yanıtla