SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Otomobile, Sonra Direğe Çarptı

0
Güncellendi - 2017-02-19 21:06:59
Önce Otomobile, Sonra Direğe Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce bir araca ardından da kaldırım üzerinde bulunan elektrik direğine çarparak güçlükle durabildi. Yaralananın olmadığı kazada maddi hasar meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 44 BV 778 plakalı otomobil, Malatya'nın en işlek caddelerinden olan İnönü Caddesinde seyir halinde iken kontrolden çıkarak önce cadde üzerinde park halindeki 34 AN 8915 plakalı hafif ticari araca ardından da kaldırım üzerinde bulunan elektrik direğine çarparak güçlükle durabildi. Kazaya karışan araçların yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durması vatandaşların yoğun olarak yürüdüğü kaldırımda olası bir faciayı önlerken, kaza sonrası büyük hasar oluşan araçlar çekici yardımı ile kaza yerinden çekildi.

Yaralananın olmadığı kazada, sürücüler kendi aralarında anlaştı.

MİNİBÜS YAYAYA ÇARPTI..

Bu arada,  Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 44 BG 740 plakalı yolcu minibüsü, karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hüseyin Bozkurt'a (75) çarptı.

Kazada yaralanan Bozkurt, ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. (son fotoğraf bu kazadan)

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hakan (7 yıl önce)
    Kadir abi belediyenin o zamanlarda su skintisi yokturdur simdilerde var o skinti.Bu kaza yapanlarin şekeri düşuyor gözleri kararıyor ondan baska biseyden degil sen takma kafana .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (7 yıl önce)
    Bu nasıl oluyor hakimiyetini kayıp ediyor bu Vatandaş ya acemi veya şuru yerinde değil.Sene 77.de Bende kaza yaptım Traktörle ehliyetim yok Traktör sürmesini tam olarak bilmiyordum ondan ramuku devirdim
    0
    0
    Yanıtla