SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Misafir Muhtar Keklik Avında Öldü

Misafir Muhtar Keklik Avında Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa’dan Malatya’nın Doğanşehir ilçesindeki arkadaşını ziyarete gelen 59 yaşındaki muhtar Nebi Koç, çıktığı keklik avında kalp krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, olay, Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi’nde meydana geldi. Doğanşehir ilçesindeki arkadaşını ziyarete gelen Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Böğürtlen Mahallesi Muhtarı Nebi Koç (59), daha sonra arkadaşı ile birlikte keklik avına çıktı. Böğürtlen Mahallesi'nin 6 dönemdir muhtarlığını yapan 8 çocuk babası Koç, arazideki gizlenme çukurunda kalp krizi geçirdi. Arkadaşının durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Koç'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Koç'un cenazesi, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • memet (2 yıl önce)
    mazot 22 benzinde 20 olunca trafik sorunu kokten çözüldü.Teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ölümün nerede ne zaman nasıl geleceği belli değil Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun diyorum Ailesine başsağlığı dileriz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Allah razı olsun geçmişine rahmet çok güzel değerli bir insandı Allah tahsilatını affetsin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Mazot 7 lirayken bile trafik daha rahattı sayın başkan yakıt fiyatları tavan yaptı millet arabasına binemiyor bu sebeple trafik biraz rahatladı ama bunu kendinize mal etmeyin kurnazlıklar yapmayın lütfen çünkü bırakın trafik sorununu çözmeyi çukurlara yama dahi yapamayansınız...
    %85
    %15
    Yanıtla