SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Miting Dönüşü Kaza:1 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:12:44
Miting Dönüşü Kaza:1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

AKP’nin düzenlediği ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katıldığı miting sonrasında Hekimhan’a gitmekte olan partililerin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza, 20.45'te sona eren miting sonrasında Hekimhan'a dönmekte olan AKP İlçe Gençlik Kolu üyesi iki gencin bulunduğu bulunduğu motosiklete, Malatya-Hekimhan Karayolu’nda ilçeye 17 kilometre kala minibüsün arkadan çarpması sonucunda meydan geldi.

Kazada, Öztürk Yıldırım (küçük fotoğraftaki) adlı genç hayatını kaza yerinde kaybederken, ağır yaralanan Selçuk Özel ise ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Kazayı duyan AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan, AKP Malatya milletvekili Mustafa Şahin, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve çok sayıda partili yönetici Devlet Hastanesi’ne giderek yaralının durumu hakkında bilgi aldılar.

Çalık ve Sümeyye Erdoğan ile partili yöneticilerin, Cuma günü Hekimhan’a giderek cenazeye katılacakları bildirildi.

Bu arada, mitinge Arapgir’den katılan bir partilinin de  miting sonrasında  kalp krizi geçirdiği ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız