SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Arguvanspor, Ankaragücü Karşısında 2-0'la Kupadan Elendi

M.Arguvanspor, Ankaragücü Karşısında 2-0'la Kupadan Elendi
A- A+ PAYLAŞ

 Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Ankara'da Süper Lig Ekibi MKE Ankaragücü ile mücadele eden 3. Lig ekibi Malatya Arguvanspor, güçlü rakibi karşısında ezilmediği karşılaşmada 64. ve 77. dakikalarda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu ve elendi.

Malatya Arguvanspor, özellikle kalecisi Davut Paşa'nın kurtarışlarıyla güçlü rakibine zor anlar yaşatırken, ele geçirdiği az sayıda gol fırsatını ise tecrübesizlik ve beceri eksikliği nedeniyle değerlendiremedi. Ankaragücü ise, birçok gol fırsatından yararlanamadı.

İlk yarısı 0-0 kapanan maçta 64. dakikada MKE Ankaragücü öne geçti. Renaldo'nun pasıyla soldan ceza sahasına giren Chatzigiovanis, topu altı pasın önündeki Morutan'a çıkardı. Müsait durumdaki Morutan, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0.

77. dakikada başkent ekibi farkı 2'ye yükseltti. Efkan Bekiroğlu'yla verkaç yaparak soldan ceza sahasına giren Chatzigiovanis, topu kale sahasının içindeki Macheda'ya çıkardı. Macheda, topu boş filelere yolladı: 2-0.

MKE Ankaragücü, Malatya Arguvanspor'u 2-0 mağlup ederek 4. tura çıktı.

MKE Ankaragücü: Gikiewicz, Ali Kaan Güneren (Dk. 58 Hayrullah Bilazer), Atakan Çankaya, Mert Çetin, Alper Uludağ, Cem Tuna Türkmen, Dokanovic (Dk. 57 Pedrinho), Morutan (Dk. 73 Efkan Bekiroğlu), Renaldo (Dk. 81 Siraç Astanakulov), Bajic (Dk. 58 Chatzigiovanis), Macheda

Malatya Arguvanspor: Davut Paşa, Abdulvahap Kaya, Semih İntepe (Dk. 80 Özkan Tan), Enes Filiz, Mertcan Aşçı, Denis Meriç, Ferhat Canlı, Yağız Rüştü Aktaş (Dk. 62 Musa Buğrahan Kavaklı), Ayhan Gençtürk (Dk. 46 İbrahim Enes Hoş), Furkan Yiğit (Dk. 67 Burak Yılmaz), Musa Yüksel (Dk. 67 Miraç Ölmez)

Goller: Dk. 64 Morutan, Dk. 77 Macheda (MKE Ankaragücü)

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Aras (5 ay önce)
    Burdan Selahattin baskana sesleniyorum.biraz yardimci olun.sehrin tek profesyonel takimi.boyle ayrimcilik olmaz.yesilyurt belediyesi antrenman sahasi bile vermedi.Siz hakkaniyetli baskansin bunlara benzemezsiniz.desteklerinizi bekliyoruz.en önemlisi Malatyalisiniz
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)
    2 tane pas yapamayan, basit oynamayı bilmeyen çoluk çocuklarla takım kurmuşlar. İzleyen birçok Malatyalı kendi halısaha takımlarının bunlardan daha iyi olduğunu iddia eder.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Malatyalı dostum bu işler öyle halı sahada top koşturmaya benzemez. Öyle iddia edenlerin bırak futbol bilgisini spor bilgisi dahi yoktur. Hepsini geçtim halı sahada bile top oynamamışlardır. Ayrıca çoluk çocuk demişsin takıma ama yani arguvan küçük bir ilçe ve dolayısıyla da ekonomik bakımdan kısıtlı bütçeye sahipler ayrıca malatya sırf siyasi ver ideolojik saiklerle harket ederek bu takımı dışladı yani istersen yorum yaparken de biraz makul yorum yerinde olur güzel kardeşim.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • uğur tn (5 ay önce)
    Kupa çok önemli değil mühim olan lig. Aslında takım çokta kötü değil eski malatyaspor'lu cemal koç geldi takıma hoca olarak devre arasına kadar alınabilecek maksimum puanlar alınabilirse devre arasında takviyelerle bu takım lige tutunur. Cemal abime ( CEMAL KOÇ ) hoşgeldin diyor başarılarının devamını diliyorum.
    %65
    %35
    Yanıtla