SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Moussa Sow Hakkında Konuşmam Yanlış Olur"

0
Güncellendi - 2017-09-07 01:48:35
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Senegalli yıldız oyuncusu İssiar Dia, Kasımpaşa karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, zorlu deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.

Dia, Malatya İnönü Stadı’nda gazetecilerle bir araya gelerek, takımın son durumu ve Kasımpaşa maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Senegalli yıldız, Kasımpaşa maçına ilişkin, “Zorlu bir İstanbul deplasmanı bizi bekliyor. Kasımpaşa çok iyi bir takım. Bizde çok iyi çalışıyoruz. İnşallah oradan üç puanla dönmeye çalışacağız” değerlendirmesinde bulundu.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini anlatan Dia, iyi bir performans ortaya koyduğunu ve bu performansı golle süslemek istediğini dile getirdi.

İssiar Dia, gün geçtikçe takımında hazır hale geldiğini belirterek, şunları söyledi: “Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Her geçen gün daha iyi oluyorum. İnşallah bu performansım artarak devam edecek. Bu performansımın üstüne birde gol eklersem, takıma daha katkı sağlarım. Ligde üç hafta geride kaldı. Bu üç haftada bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak, 4 puan topladık. Üç haftalık tablo için toplanan 4 puan kötü değil. Şuanda ligdeki bütün takımlar tam anlamıyla hazır değil. Gün geçtikçe takım olarak hazır hale gelerek, güzel işlere imza atmak istiyoruz.”

Ligde şuana kadar aldıkları 4 puanın üzerine koyarak, ilerlemek istediklerini ifade eden Senegalli futbolcu, “Fenerbahçe’de bulduğum şansı ve topu burada bulmam biraz zor. Fenerbahçe biraz ofansif bir takımdı. Bizde Fenerbahçe gibi ofansif bir takım olmaya çalışıyoruz. Fakat bizim biraz zaman ihtiyacımız var. Evkur Yeni Malatyaspor takımı olarak her gelen pozisyonu ve şansı değerlendireceğiz. Ligde aldığımız puanların üstüne daha da koyarak ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor’un gündeminde bulunan ‘Moussa Sow’ transferi hakkında konuşmaktan kaçınan Dia, şunları söyledi:

“Moussa Sow transferi hakkında bir şey söyleyemeyeceğim. Konuşmakta yanlış olur. Takımdaki oyuncular hakkında bir şey sorarsanız, söyleyebilirim. Moussa Sow hakkında konuşmam yanlış olur.”

Dia, Kasımpaşa deplasmanına 3 puan için gideceklerini ifade ederek, “Bu ligde bütün takımlar zor. Maçlar birbirinden zor ve heyecanlı. Kasımpaşa maçı zor bir maç olacak. Zorlu bir İstanbul deplasmanı bizi bekliyor. Kasımpaşa çok iyi bir takım. Bizde çok iyi çalışıyoruz. İnşallah oradan üç puanla dönmeye çalışacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • cengiz (6 yıl önce)
    Dia harika bir oyuncu...sezon sonunda büyük takımlar almak için sıraya girer..
    0
    0
    Yanıtla
  • çetin (6 yıl önce)
    bencede suat gardaş
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (6 yıl önce)
    isar dianın herhalde musa şov la arası yok gibi. bunlar küsülü gibi geliyor bana. böyle olmasa, canı sağolasıca insan bi kelime de olsa bi şey söylemezmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    yapılan transferlerin içinde coşkuyla oynayan bir oyuncumuz olarak Allah kaza bela vermesin
    0
    0
    Yanıtla