SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MTÜ'nün Eski Rektörü Yine 'Skandal'la Gündemde..

MTÜ'nün Eski Rektörü Yine 'Skandal'la Gündemde..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin (MTÜ) yeniden rektörlüğe aday olmasına rağmen atanmayan eski rektörü Aysun Bay Karabulut'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın rektörlüğe Prof.Dr. Recep Bentli'yi atamasından sonraki beklenen hazımsız davranışları, 'rektörlük konutu' olarak kullandığı evine 'kurgu olduğu' kuvvetli şüphesi bulunan ve emareleri de bunu gösteren bir şekilde kendileri bulunmadığı sırada, yine kendisine yakın oldukları bilinen üniversite görevlileri tarafından 'envanter tespiti' gerekçesiyle girilmesi olayının kamuoyuna yansıtılışı, eski rektörün bu olay üzerine yaptığı davranışlar ve açıklamalar, yeni rektörün tam da beklendiği bir şekilde bir kumpasla karşı karşıya olduğu yorumlarına yolaçtı.

MTÜ'de görev yaptığı 4 yılın önemli bir bölümünü, bir diğer ikametinin olduğu Ankara'da geçiren, üniversiteyi 'eş rektör' olarak da adlandırılan kocası Ercan Karabulut'la idare eden, bu süreçteki uygulamalarıyla yolsuzluk, usulsüzlük, rektörlüğe atandıktan sonra edinilen mal varlığı, personele yönelik davranışları, usulsüz atamaları ve skandallarıyla gündeme gelen Aysun Bay Karabulut, yeni bir skandal olayla kendini gündeme getirdi.

Rektörlük görevine Bentli'nin 15 Eylül günü atanmasından sonra, 19 Eylül Pazartesi günü devir- teslim yapacağını söylediği, bir gün sonra kendisine çok yakın isimlerden olan ve kısa bir süre önce, işçi iken memur, memur iken de mühendis kadrosu verip Özel Kalem'de çalıştırdığı Mutlu Dalbudak aracılığıyla 16 Temmuz Cuma günü rahatsızlığı nedeniyle gelemeyeceğini iletince Bentli, 16 Eylül Cuma günü rektörlük görevine başlamıştı.

Üniversitedeki görevi sırasında, Ankara'da bulunmasına rağmen Malatya'daki rektörlük makamının fonu eşliğinde internet üzerinde etkinliklere katılan ve Malatya'da olduğu izlenimi verdiği bu faaliyeti 'aldatmaca' olarak değerlendirilen Aysun Bay Karabulut, arada geldiği Malatya'da, aynı gün birkaç kıyafet değiştirerek üniversitenin ayrı birimlerini ziyaret ettiği, daha sonra buna ilişkin fotoğrafları, ayrı günlerde bu ziyaretleri gerçekleştirdiği ve Malatya'da olduğu izlenimi vermek için sosyal medyasında yayınladığı bilinen eski rektör, kendisini kısa sürede büyük mal varlığına ulaştıran görevi kaybetmesi üzerine büyük bir hayal kırıklığı yaşıyordu.

ALDATMAYA YÖNELİK KURGU İŞLER ‘USTASI’!..

Rektörlüğü döneminde, Ankara'da bazı bürokrat ve danışmanlarıyla yakından ilişki kurduğu Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı sık sık ziyaret ederek, burada üst düzey devlet görevlileri, bürokratlar, siyasiler ile fotoğraflar paylaşarak, kendince güç gösterisi yapıp baskı oluşturmaya çalıştığı, hakkındaki çok ciddi eleştiriler karşısında, kendisini savunmaya çalışırken gerçek dışı açıklamalarıyla bilinen, en son malatyahaber.com'un şikayetçisi olduğu davada, kocasıyla birikte Cumhuriyet Savcısı'na 'yalan ifade' veren ve bu durum savcılık belgesinde de açıkça ortada olan eski rektör Karabulut, gerçekleri çarpıtma, başkaları üzerine suç atma alışkanlığını evine baskın yapıldığı olayla ilgili bir kez daha ortaya koydu.

Edinilen bilgilere göre; Aysun Bay Karabulut, Elazığ yolundaki Villa Kent Sitesi'nde kiracı olarak oturduğu konutu, 2018'de rektör konutuna dönüştürdü ve kirasını üniversiteye ödetmeye başladı. Karabulut, villanın tüm mefruşatını da üniversite bütçesinden yeniledi ve üniversiteye ait olan bu eşyaları kullanmaya başladı. Üniversitenin kira ödemesi, 6 ay öncesine kadar devam etti. Makam konutu kullanımına ilişkin tasarruf amaçlı yapılan genel düzenlemelerin ardından MTÜ Rektörünün kullandığı villanın durumunun da Cumhurbaşkanlığı'na sorulduğu, buranın kirasının üniversite tarafından ödenemeyeceği yanıtı gelince, kira ödemesi kesildi, rektör son 6 ayda buranın kirasını kendi ödemeye başladı.

Prof.Dr. Recep Bentli rektörlüğe atandıktan sonra, yaptığı toplantıda çeşitli konulara ilişkin talimatlar verirken, rektörün villasında 7/24 görev yapan güvenlik görevlilerinin alınması talimatını verdi. Ayrıca burada üniversitenin mallarının tespitinin uygun bir şekilde yapılması da gündeme geldi. Ancak, rektörün bu talimatı, Aysun Bay Karabulut tarafından 6 ay önce üniversitenin İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevine getirilen Ayhan Uçar tarafından, kendi inisiyatifi ile eve girilmesi olarak uyguladı. İddiaya göre, Uçar villaya biri de Aysun Bay Karabulut'un ve kardeşinin yakını olduğu bilinen iki personelle giderek, kapıdaki güvenlik görevlisine envanter tespiti yapılacağını bildirdi ve bir telefon görüşmesi yapan güvenlik görevlisi, kapıyı açtı. Uçar villaya girmezken, iki görevli içeri girdi, kısa süre kaldı.

Bu durumun yaratılmasının ardından Aysun Bay Karabulut devreye girdi. Malatya'daki ve İstanbul'daki bazı yakını medya mensuplarını arayarak evine izinsiz baskın yapıldığı bilgisini veren Karabulut, rahatsızlığı nedeniyle görev teslimine gelemeyeceğini aracılı olarak bildirdiği Malatya'ya karayoluyla ulaştı ve evin önünde, kendisine yakın olan basın kuruluşlarında da görüntüleri yayınlanan 'atraksiyonlara' başladı.

Bugüne kadar birçok konuda üniversite camiası ve kamuoyunu aldatma görüntüleriyle, çeşitli konularda 'yalan' ifadeleri ve gerçekleri çarpıtmasıyla hatırlanan rektör Karabulut, çağırdığı medya mensuplarına, kendisinin Malatya'da nasıl başarılı bir rektörlük görevi yaptığını, üniversiteyi geliştirip büyüttüğünü, buluşlar yaptığını, bilimsel açıdan üniversiteyi ileriye taşıdığını öne sürdükten sonra gözyaşlarına boğuldu. Görüntülerde, daha önce çeşitli görüşmelerinde yaptığı gibi gözyaşları eşliğinde ajitasyon yaptığı, kendisine mendil 'yetiştirildiği' gözlenen rektörün, 'eş rektör' olarak bilinen ve üniversitedeki tüm olumsuzlukların arkasındaki bir diğer isim olarak bilinen kocasının da kendisine sarılması yer aldı.

BASKIN ATRAKSİYONUNUN SERGİLENMESİNİN ARDINDAN ‘HIRSIZLIK’ SUÇLAMASI!.

Malatya'da 5 yıla yakın İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan, dürüst, düzgün bir insan ve akademisyen, yönetici olarak bilinen Prof.Dr. Recep Bentli'yi, görevinin hemen başında bir skandalla karşı karşıya bırakan eski rektör Karabulut'un, daha sonra iddialarını ileriye taşıdığı, evdeki bilgisayarının ve ziynet eşyalarının da çalındığı iddiasında bulunduğu öğrenildi.

Karabulut'un bu kurgu olduğu değerlendirilen ve bu konudaki örnekleri de daha önceden bilinen olayıyla, üniversitedeki dönemine ilişkin birçok suçlamaya karşı, bilgisayarına eklenti yapıldığı vs. gibi savunmalar için de kurgu yaptığı değerlendirilirken, evine rektörün talimatı dışında gidenlerin 'başka bir nedenle' aldatılan biri dışındakilerin kendisine ve ailesine yakın isimler olduğu yolundaki yorumlar da bunları güçlendirdi.

GÜRÜLTÜ ÇIKARARAK KARŞI TARAFI SİNDİRME ÇABASI!

MTÜ'nün eski rektörünün, üniversiteyi bir kez daha skandalın merkezi yaptığı son ayın yansıdığı Malatya kamuoyunun büyük bir kesimi, gerek Aysun Bay Karabulut ve gerekse yeni Rektör Prof.Dr. Recep Bentli'yi tanıyanlar, olayın 'bir kumpas' olduğuna ilişkin değerlendirmeler yapıyor. Yorumlarda, eski rektörün ‘tantanacılık' yöntemiyle yarattığı gürültüden üniversitenin yeni yönetimini  ürküterek, eskiye ilişkin yolsuzluk, usulsüzlüklerin ortaya çıkarılmasını engellemeyi hedeflediği de öne sürülüyor.

Bu arada, eve Rektör Prof.Dr. Bentli'nin bu konudaki talımatı olmamasına rağmen bazı görevlilerin sokulması olayı ile ilgili olarak rektörün üniversite bünyesinde idari soruşturma başlattığı bildirildi.

malatyahaber.com

FOTO: MTÜ'nün yeni rektörü Prof.Dr. Recep Bentli ve eski rektör Aysun Bay Karabulut (üstte) ve son iddianın ardından villanın önünde kocası ile verdiği görüntü (aşağıda)..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

65 yorum yapılmış

  • ZZ34 (1 yıl önce)
    Benim anladığım arkasından gelecek davalara karşı kendini koruma içgüdüsü ile planlı bir organizasyon yapılmış gibi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serkan (1 yıl önce)
    Koltuk sevdasi bu olsa gerek
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Onat kılıç (1 yıl önce)Serkan isimli kullanıcı yorumuna
    Etme bulma dünyası sıra size geldi gelecek
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Bizim ne koltuk sevdamiz nede baska bir gayemiz var . Onat kılıç sende galiba nemalananlardansin yani diline bal sürülenlerdensin...
    0
    0
    Yanıtla
  • kayısı adam (1 yıl önce)
    kraliçe bile bu kadar hızlı rütbe almadı , e.b. ne mübarekmiş yahu işçiden rektör olacaktı az daha :D
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Birileri var (1 yıl önce)
    Mutlaka oku 4 yıl boyunca sadece önemli günler ve işlerde Malatya ya gelip görüntü verip kalan günlerini Ankara'da geçiren biridir kendisi kurum personellerini kendi özel işlerinde kullanan birisidir hatta kadrosu Malatya'da olupta Ankara'da çalıştırdığı özel işleri ve çocuklarına kullandığı personeller vardır ve kurum aracı ile birlikte lütfen iyi araştırın gerekirse suç duyurusunda bulunun bir soruşturmada herşey ortaya çıkacaktır resmi olarak...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yeni. Türkiye (1 yıl önce)
    işte yeni Türkiye
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Erol (1 yıl önce)
    Savcılık izni olmadan nasıl eve girilir anlamış değilim.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • katip (1 yıl önce)
    İyi yetişmiş bir idareci makamını şerefiyle yeni atanan kişiye teslim eder. Bu tantana nedir?
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Nilay (1 yıl önce)
    Biz ne ara bu kadar acımasız bir millet olduk yorumlari okudukça insanligimdan utandım bırakın akademik kariyeri rektörlüğü şunu bunu üç cocugu olan bir anneden bahsediyorsunuz en önce buna saygı duyulmalı diye susunuyorum.ortada yolsuzluk hukuksuzluk var ise bunun mercii buralar değil mahkemedir en doğru kararı o verecektir zaten.bu şekilde kamuoyu oluşturup insanların psikolojisini (en çokta çocukların) altüst etmenin neresi ahlaki sormak istiyorum...ortada henüz ispatlanmamis bir dolu yargının arkasına sığınıp işi rant kavgasına dönüştürmenin mantığı nedir...bu kadar kirlenmeyelim..burasi bunun yeri değil
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Bir insan anne , baba vs fark etmeksizin iyi ise iyidir ve arkasından iyi bir şekilde bahsedilir kötüyse de kötüdür arkasından kötü bir şekilde bahsedilir anneymiş babaymış bakılmaz. Sizin bu üç tane çocuğu olan anne dedğiniz Aysun B.K. madem anne idi nerdeydi annelik duyguları da ne insanların canlarını yaktı da o canları yanan insanların anne babasının da canı yandı siz bunu bılıyor musunuz ?? Madem üç çocuk annesi idi ancak ileride çocuklarının yüzüne bakamayacağı şeyleri yapmaya utanmadı ! Her türlü usulsüz işlemi yaptı , usulsüz işlere imza atmayan memurları ilçelere sürgün etti, her türlü ağır mobbingler , iftiralar Allah tan korkmadan korkusuzca hem de yaptı . Senin o üç çocuk annesi dediğin insanla alakalı yolsuzluklar belgeleriyle haberlere dek düştü. Senin o üç çocuk annesi yazıktır dediğin bu Aysun Karabulut kime yazık deyip acıdı. Gözünü makam mevki para hırsı bürüdü. Yüzlerce insanın canını yaktı ahını aldı . Bu üniversitede yapılmadık hiçbir insanoğlunun yapamayacağı şeyleri yaptı sen daha neyden bahsediyorsun kalkmış bilmeden etmeden boş boş atıp tutuyorsun ! Daha bunlar iyi günleri insan içine yüzü kalmadı zaten ancak bir de Allah ile hesabı olacak ve bu dünyada da mahkemelerde yargılanacak...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hadi trol hanım başka kapıya. Herkesin çocuğu var. İnsan kendi çocugunu kendi düşünmeli. Yaptıklarınin sonu nereye varacak hesap etmeli.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Nilay hanim benim hakkımı yemiş .Ben allaha havale ediyorum... sen biliyomusun konusuyosun.Benn Allaha havale ediyorum ....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Realist.44 (1 yıl önce)
    İlk önce haberi dikkatli bir şekilde okumaya çalıştım, kafam karıştı. Eğer bu yazılanların yarısı doğru ise, yazıklar olsun. Eğer tamamı doğru ise, bizler ölmüşüz. Yahu siz Allah ın hışmından korkmazmısınız. Her müslüman bilir ki, münafıklığın 4 alemetinden birisi de "emanete hıyanet" dir. Buradan seçilmiş herkese söylüyorum; o makamlar sizin babanızın çiftliği değil, sadece 4 yıllığına size emanet edildi. Dürüst insan, şerefli insan, Allah korkusunu iliklerinde hisseden insan bir yakınına çay içirmez, bu kadar hassas olmaları gerekir. Bakıyoruz ki, seçilmişler, ihale alan kim, yedi ceddini belediyeye yerleştirenler kim. Demek ki, bunu yapanlar Allah ın gazabından korkmuyorlar. Maalesef üzülerek söylüyorum, Ak parti ilk 2 dönem den sonra ülkemizde "liyakatı" bitirdi. Herkes birilerinin adamı oldu. Ah Reis, etrafına hiç bakmıyorsun, yüzüne gülen herkesler arkandan iş çevirir oldu. Son cümle olarak; Allah Teala nın bir adıda "EL-HAKEM" kim kendi menfaatine ne yaparsa yanına bırakmaz İNŞALLAH.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Gerçekci (1 yıl önce)
    Recep Hoca ne varsa ortaya dök. Bu millet seni takdir eder. Yapılan tüm yolsuzlukları, rezillikleri rapor halinde Reis e sun. Bu saatten sonra eski rektörü ablası da kurtaramaz. Bunların ne olduklarını tüm Türkiye bilsin.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • alkış alkış alkış tek söylenecek yorum bu
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ülkücü (1 yıl önce)
    Sayın Rektörüm yapılan tüm yolsuzlukları medyanın önünde açıklayınız sakın korkmayın biz arkanızdayız
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Nihal (1 yıl önce)
    Aysun hanım çok iyi niyetli yardımsever bir insandır eğer bir yanlış varsa ortada o da iyi niyetinin suistimal edilmesindendir..bu kadar acımasızca elestirmeyelim lütfen
    %7
    %93
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Nihal isimli kullanıcı yorumuna
    Sizinde herhalde çıkarınız var
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Nihansız Dideden (1 yıl önce)Nihal isimli kullanıcı yorumuna
    Valla mı ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kayısı adam (1 yıl önce)Nihal isimli kullanıcı yorumuna
    size bir faydası dokunmamışsa siz övmezsiniz. işe aldı 2 kemik attı size o iş tamam
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Iyi niyetli ise adı ve eşi hakkinda usulsüzlük ve yolsuzluk haberleri boşuna mı yazıldı.Bu kadar olaydan sonra kimse kimseyi acımasızca suçlamaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Benide işçi iken bu kadar yükseltse bende savunurdum Nihal hanım :D
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ondan bende dahil milletin hakkini yedi..degilmi ..çok yardimsever reklam amacli ...sanki kendi parasiyla yardim yapiyor.....
    0
    0
    Yanıtla
  • muhtar (1 yıl önce)
    Allahtan diger üniversiteye rektör olmamış hayırlısı
    %94
    %6
    Yanıtla
  • ŞAHİN (1 yıl önce)
    Teşekkürler tarafsız haberciliğiniz için...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • bu mu tarafsız haber
    %10
    %90
    Yanıtla
  • paul (1 yıl önce)
    olabilir mi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı mücadele (1 yıl önce)
    ne vardı o bilgisayarda o kadar korktun. devletin malı sende mi kalacaktı ? mecburen onu teslim etmen gerekirdi. hiç bosuna ağlama kendi düşen ağlamaz malatyamıza hizmet etmek varken bu kadar entrika niyeydi yazıklar olsun diyorum
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun. Koltuk sevdası ama yaptığı hataların yargı önünde eşi ile birlikte hesap vermeli Üniversiteye verdiği zararlar tahsil edilmeli...
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Yıllarca insanlara zulmettiği yetmezmiş gibi şimdide gelecekde ortaya çıkacak dosyaları için şimdiden ön hazırlık yapıyorlar. İleride dosyalar açıldığında hesap sorulacağı zaman zaten görevden ayrılırken de iftira etmişlerdi aynısı dedirtmek istiyorlar. Diğer yandan da bu durumu Ankatanin görüp yeni Rektöre telefon açılıp, lütfen üzerine gitmeyin, yazık dedirtip desteği mağduru oynayarak arkasına alma çabaları. Burada en üzücü ve vahim olan üniversite içinde ki yazıda adı geçen personellerin onun eski yerleştirdiği kişiler olduğu ve haksız olarak o makamlara geldiği için bu oynanan planlı oyuna ortak olmalarıdır. Sizler kamu çalışanlarının tek hizmet etmesi gereken yer kişiler değil devlettir. Herkesin haddini ve sınırlarını iyi bilmesi ve görevini artık doğru yapması gerekiyor. Umarım Ankara yeni Rektörü durdurmaya kalkmazlar ve bütün dosyalar ve yapılanlar üstü kapatılmayacak bir şekilde gözden geçirilir. Usulsüzlük, haksızlık, zulüm yok ise ne ala ama aksi taktirde artık hiç kimsenin yanına yaptığı yanlışlar kâr kalmamalı. Yeni nesle verilebilecek en büyük örnek ve öğretilerden birisi de bu olacaktır.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Leyla (1 yıl önce)
    Ağlarken ayaklarını da yerlere vurmuş mu? Yoksa şov tam olmaz, giderayak son şovunu yapmış. Çoook yazık ki böyle insanlar, böyle değerli makamları yıllarca işgal ediyor. Vah ülkem vah.
    %99
    %1
    Yanıtla
  • burimi (1 yıl önce)
    yediniz bitirdiniz ülkeyi
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Aysun bay karabulut kendi yolsuzluklarınıkapatmak için yapmıyacağı iş yok bunlar hep algı pislikleri kapatmak için bilgisayar çalındı harkdisk ler alındı bunları kimse yemez kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    İddialar doğruysa durum çok vahim ve tehlikeli. Dürüstlüğünden şüphe duymadığımız eski Sağlık İl Müdürümüz ve yeni rektörümüz Sayın Recep Bentli'ye Malatyalılar olarak sahip çıkmalıyız ve Malatyamıza böyle ehliyet ve liyakat sahibi müdür, bürokrat, Milletvekilleri ve Belediye Başkanları seçilmesi ve atanması için baskı oluşturmalıyız. Aynı şekilde işlerini layık-ı veçhile ile ifa eden, dürüstlük, ehliyet ve liyakatlarından şüphe duymadığımız Sayın Valimiz ve İl Emniyet Müdürümüze de Malatyalılar olarak sahip çıkıp, desteklemeliyiz.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • reis (1 yıl önce)
    sabah sabah kahkaha attım ahahahahhahahahhah.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Beklenen hareketler (1 yıl önce)
    Hiç şaşırmadım. Akademisyen getirttim hepsi cumhur başkanını sever nasıl bir ruh halinin cümlesi?Arada şunu yaptım bunu yaptım çok komik çok güldüm. Akademisyenlere veda edecek miş miş. Hangi yüzle canını okudun hepsinin sürgün ettin hepsini ilçelere. Bence tepki gösterileceğinden dolayı devir teslim yapmadın korktun biri birleyen der diye. Aynen senin yaptığın gibi Allah’a havale ediyoruz seni zaten vicdanın Allahtan korkar herkesin malumu olan işleri yapmazdın. Diğer tarafta tüyü bitmemiş yetim hakkı yakanda inanıyorsan bunu bilirsin ne diyelim Allah affetmesin…
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hamit (1 yıl önce)
    Eski rektörün alengirli işlerini akıcı bir şekilde okuruna kavuşturan malatyahaber.com ailesine teşekkürü bir borç bilirim. :)))
    %95
    %5
    Yanıtla
  • murat (1 yıl önce)
    hastayım dedi hala kimse anlamadı. hasta işte hasta
    %97
    %3
    Yanıtla
  • HALUK (1 yıl önce)
    Malatya'nın üzerindeki Karabulut'lar dağıldı. güzel günler görecegiz....
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Benim ailemden olsa Rektör hanim yani kardeşim falan olsa yerin dibine girer utanırdım. Bu nasıl bir iş. Bilim insanlarımız böyleyse vay halimize.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Onat kılıç (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun size be birde öğretmen olacaksın diyecek hiçbirsey bulamiyorum armut dibine dusermis az soyluyorum çok anlayalım Dostlar .
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Aydın (1 yıl önce)
    bari temiz insanlara iftira atmayın
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Onur (1 yıl önce)
    Bilim insanıymış, buluşları varmış, Cumhurbaşkanı tarafından kurucu rektör olarak atanmış.... Kendi yazdığı filmde oynayan artistler gibi. Bir de gözyaşlarını senaryolarına sos yapıyor. Buradan Recep Bentli hocama sesleniyorum. Eğer üniversitede bir yolsuzluk varsa ve siz de hangi saiklerle olursa olsun bunu örterseniz, gerekli incelemeleri yaptırıp elde edilen bilgileri Cumhuriyet Savcılığına bildirmezseniz tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı size haram olsun. Size güveniyoruz, başarınız için dua ediyoruz. Eğer duaların yerini beddualarin almasını istemiyorsaniz ne pahasina olursa olsun bugune kadar universitede yapıldığı iddia edilen her türlü yolsuzluk, ahlaksızlık iddialarını titizlikle incelemelisiniz. Kadrolar nasıl dağıtıldı. Ne karşılığında kime ne verildi. Aysun Bay Karabulut size hakkımız harammmm olsun. Recep hocam bu kadının 4 yıl yardımcılığını yapan, onca olay karşısında onurlu bir tavır sergilemeyenlerle yol yürümeye kalkarsanız başınıza neler gelebilecegini ilk haftada gördünüz. Onurlu, haysiyetli, serdengeçti bir ekip kur ve bir destan yaz.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Seyyah (1 yıl önce)
    Bence,,, Sayın Cumhurbaşkanım bu haber sitesini izliyor ve kararlarını da ona göre veriyor.. Yorumları da okuyor..
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Burak (1 yıl önce)
    Okurken şok oluyorum roman gibi anlatılanlar. Koskoca rektör bunları mı yapıyor artık daha neler göreceğiz..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Gazi (1 yıl önce)
    Sizin gibiler, bitirdiniz memleketi bitirdiniz...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 yıl önce)
    Ne oldu! O kıt akıllı adamın ucuz ve avam ekibiyle oynattığın oyunları kimse görmeyecek, kıt akılları ile attığın iftiralara herkes inanacak zannettin değil mi... Ezgi'nin elinde oyuncak oldun. Yazık! Yaptıklarına değil bu kadar ucuz yaptığına yazık. Şimdi o eşinle otur ve düşün biraz... Ki beni dinlersen çocuklarına biraz zaman ayır canım benim! Ne demek istediğimi çok iyi anladın sen.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ömer (1 yıl önce)
    Keşke Yeni rektörü güzelce tebrik edip başarılar dileyip helalleserek ayrilsaydin. Kendini mağdur gösterip iftira atarak gidiyorsun Malatya milleti seni affetmeyecek .yazıklar olsun...
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hamdi (1 yıl önce)
    Kasanın anahtarını kaybetmiş gibi üzülüyorlar...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Aysel (1 yıl önce)
    Yemin ediyorum rezalet , kurgunun rezillğin alası. Rektör seçilemediği için sataşacak yer arıyor ve tamamen kendini haklı çıkarmanın peşinde. Yok iftira atılmışmış yok ne buluşları olmuş yok kurucu rektörmüş ... Senin yaptıklarını dünyada Allah ın bir kulu yapmış mıdır acaba. Rabbim nasıl da çıkarıyor kimsenin ahını bırakmıyor bak düştüğün şu hallere bak rezalet resmen. Yani tamamen kurgu olduğu rektör seçilemediğin için olay çıkarmaya kendini aklamaya çalıştığın o kadar belliki fakat tamamen kendini daha da düşürmüşsün ey Aysun B.K. Hele o yanındaki kocası olacak zat aaaah o yok mu o... Bir de bana atılan iftiralar demez mi ahahah gülmemek elde değil. Bunlar daha iyi günlerin çok daha kötü olacaksın.. Ve dikkat edin her zaman ağzından çıkan laf ; ben kadınım ben 3 çocuk annesiyim ben bir akademisyenim ben cumhurbaşkanı tarafından atanmış kurucu rektörüm. Yemin ediyorum şu yaşanan olay rezillik ötesi
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Birilerivar (1 yıl önce)Aysel isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısınız ve daha çok söylenmesi gerkenler var soruşturma açılması gerekiyor acil olarak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruba (1 yıl önce)
    Kahrinda deliye dönmüş galiba,saltanat elden gitti hırsını çıkaracak merci arıyor.Yosuzluk ve usulsuzuklerini nasil örtbas edecek.Resimde çok üzgün olduğu eşi baş aktör onu teselli etmeye çalışıyor.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Süleyman Kahraman (1 yıl önce)
    Hani hastaydın. Bir anda iyileştin hayret. Bütün Malatya sana hayır duası etmiyor, arkandan teneke çalıyor. Tek edilen dua "Allah'ım bu kadını Malatya' dan aldın. Hamd olsun". Daha bunlar iyi günlerin. Rektör olduktan sonra mal varlığındaki artış ta incelenecek. Savcılığın elinde olan dosyalar da tek tek açılacak. Buluşları varmış, anlat ta tüm cihan öğrensin şu eşsiz buluşlarını. Aldığım bütün öğretim üyeleri C.baskanını sever diyorsun. Bu cümle bile üniversiteyi partizanca yönettiğinin kanıtı. Daha fazla bu şehir seni ve efradını görmek istemiyor. Behemehal çek git.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Kamile (1 yıl önce)
    Kurgu olduğu ne kadar belli..Hep kurgu olaylar ile rektörlüğe kadar yükseldiği için aynı şekilde kendini kurtarmak içinde kurguya başvurmuş,normaldir..Timsah gözyaşları..İşini düzgün yapanlara attığı iftiralara saysın…Allahım şükürler olsun ki;liyakatli bir atama oldu..Recep bey buna papuç bırakmayacak kadar akıllı,düzgün,dürüst bir bilim adamı..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Suat (1 yıl önce)
    Malatya ve üniversite camiası bu eski rektör karıkocayıda Recep hocayıda iyi tanıyor.Neyin ne olduğu çok açık.Çok acemice ve zeka yoksunu bir girişim.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Videonun sonunda yeter ya diyor. Evet C.Başkanı da yeter demiş ve atamamış. Yeni rektör talimatım yok diyor. Eve girenler bilinen kişi ilk önce onları sorgulamakve daha sonra açıklama yapılması gerekmez miydi?
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Eğer buna hesap sorulmaz yazıklar olsun bu hükümete. Millet in vicdanı rahatsız, millet in rahatlatılması lazım. Ancak hesap sorulmayla olur. Cezasını çekmeli.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Tam bu ikiliye yakışan işler. Rektörlük gidince ne kadar büyük ki kayıp daha ikinci gün şu rezalete bakın. Rektörlük değil bu arkadaşların bankaları elinden alınmış sanki.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Ramazan Ç. (1 yıl önce)
    Oyuncağı elinden alınmış şımarık çocuklar misali... Yazıklar olsun ! Memleketi yediniz bitirdini be...
    %96
    %4
    Yanıtla
  • mht (1 yıl önce)
    En büyük buluşu mobbingde yenilik ve bir günde iş nasıl bıraktırılır
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Hiç inandırıcı değil. Buna inanın aklına şaşarım. Belli ki birşeyler daha fazla ortaya çıkmasın diye "gürültü" kopartiliyor.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Şakşakçı (1 yıl önce)
    Kadın 3 günde 50 yaş yaşlanmış ya bu ne hasetlik
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Zafer Demir (1 yıl önce)
    Yediklerin çıkıyor başka birşey değil. İnanılmaz buluşlara imza attın, herkes biliyor. Örneğin 132 katlık siyanürlü ilaç gibi. Pisliğin temizlenmesi zordur, daha çok "yeter ya yeter" dersin. Yazık bacını da insan içine çıkartmayacak yakında.Nasıl Malatyada kalabiliyorsun?
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Hamdi (1 yıl önce)
    Videoyu izledim, hayretler içinde kaldım. İçindekilerini dışarıya vurmuş. Bir akademisyene öyle bir konuşma hiç yakışmamış. Normal bir akademisyen öyle konuşmaz. Rektörlük yapmış olan bir insan öyle bir görüntü vermemeliydi. Dijital dünyada kimse kimseden bir şey saklayamaz. Dijital dünyada izler çabuk bulunur. Videodaki 'Eş Rektör' nasıl ya...çok güldüm çokkkkkkkk. Laf arasında buluşlarım var diyor, hangi buluşu varmış bunun? Bunun bir tane patenti yoktur. Makaleleri ve muhtemeldir ki incelenirse ortaya çıkacak akademik ünvanlarına kaynak olan tezleri de intihaldir.
    %97
    %3
    Yanıtla