SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Muay Thai'de 6 Sporcu Madalya Aldı

0
Güncellendi - 2017-07-19 00:30:20
Muay Thai'de 6 Sporcu Madalya Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Muay Thai Federasyonu Tarafından Özel Harekâtçı Şehit Polis Demet Sezen ve 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Çocuklar Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda Malatyalı sporcular başarılı derecelerle döndü.

Türkiye Muay Thai Federasyonu Tarafından 12-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi spor salonunda yapıldı. Şampiyonaya, Yeni Olimpiyat Spor Kulübü’nden 4 spor kulübü 14 sporcu katıldı. Şampiyonada, Malatya’dan 3 sporcu ikincilik, 3 sporcu ise üçüncülük elde etti.

Yeni Olimpiyat Spor Kulübü Başkanı Malatya Bölge Antrenörü ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz, “Malatya Muay Thai Milli Takım 4 spor kulübü 14 sporcu ile katıldığımız şampiyonada önemli dereceler elde ettik Şampiyonada 3 sporcumuz ikinci, 3 sporcumuz üçüncü oldu” dedi.

Yavuz, bütün sporcuların kendi imkanlarıyla şampiyonaya katıldıklarını iddia ederek, şunları söyledi: “Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hiçbir sporcuya maalesef destek vermedi. 20 sporcu mağdur olup şampiyonaya katılamadı. Malatya’da niye olimpiyat ve dünya şampiyonu çıkmadığını daha iyi anlıyorum. Spora destek vermeyen ve önemsemeyen bir anlayış olduğu sürece sporcu ve antrenörlerde başarı beklemesinler. Dereceye giren sporcularımızı İl Müdürlüğüne çıkarmayacağız.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız