SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mücadeleye Devam"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:34:11
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, zor bir periyodu geride bıraktıklarını ifade ederek, mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan Uçar, "Zor bir haftayı geride bıraktık. 7 günde 3 maç oynadık. 2’si deplasman ve 1 iç saha maçından çıktık. Maçlarda birisinde 45 dakika 10 kişi oynadık. Diğerini 60 dakikasını 10 kişi, 30 dakikasını da 9 kişi oynadık. Özellikle bu açıdan oyuncularımı kutluyorum" dedi.

"BİZ İYİ BİR TAKIMIZ"

İyi bir takım olduklarını dile getiren Uçar, "Hafta sonu Tokatspor’u ağırladık. Maçla ilgili söylenecek bir şey yok. Hakemin kırmızı kartlarının gölgesinde kalan bir pozisyon var. Bana göre ofsayt değildi. Hüseyin Kar’ın, Samed’e verdiği pozisyondu. Hüseyin ve Samed aynı hizadalar. Hatta, Samed bir adım daha gerideydi. Hakemin orada bayrağı geç kaldırması da manidardı. Ofsaytta kalan adam değil, bekle gör pozisyonunu uygulaması da söz konusu değildi. Şartlar böyle mücadelemize devam edeceğiz. Biz iyi bir takımız. Daha da iyi olacağız. Bu şekilde mücadelemizi sezon sonuna kadar devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

"DAHA TECRÜBELİ HAKEMLER GÖREVLENDİRİLMELİ"

Tecrübeli teknik adam, şampiyonluğa oynayan takımların maçlarına daha tecrübeli hakemlerin verilmesini beklediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Bir takım Şampiyonluk için oynuyor. Diğer takım küme düşmemek için oynuyor. Böyle kritik maçlara daha tecrübeli hakemlerin atanması gerekiyor. Bu liglerde birçok maç yönetmiş hakem yollamaları gerekiyor. Karşımızda tecrübeli olmayan, bir şeyler kovalayan bir hakem vardı. Futbolcularımı bile saha ortasında tahrik etmiş bir hakemden söz ediyoruz. Üzücü şeylerde söylemiş. Böyle bir hakem ile karşılaştık."

Takımların ortaya koydukları emeklerin heba edilmemesi gerektiğini vurgulayan Uçar, "Ortada bir emek var. Her iki takım sahaya bir emek koyuyor. Bunlar heba olmasın. Yeni  Malatyaspor 3 sezondur Play-Off’tan dönüyor. İnsanların sabrı da kalmadı. Ben maçta sonraki tepkileri görünce üzüldüm. İçeride maçlarımızda bundan sonra, ciddi sıkıntılar yaşanabilir.  Seyircimizin de sabrı taştı. Dolayısıyla böyle bir sıkıntı yaşadık" diye konuştu. 

"OYUNCULARIN DİKKATLİ OLMASI GEREKİYOR"

Uçar, duran toplarda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Duran toplarda sıkıntı yaşıyoruz. İstatistikler bunu gösteriyor. Defansımızı bu konuda biraz uzun boylu tutmaya çalışıyoruz. Her maçtan önce duran top, frikik ve duran top çalışmaları da yapıyoruz. Bu çalışmaları hafta içine de yayacağız. Burada oyuncuların biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Sadece çalışma ile önleyemezsiniz. Bu doğru bir tespittir. Bu konuda ayrıca çalışmalarımız olacaktır" ifadelerini kullandı. 

"TAM BİR ŞEKİLDE OYNAYAMADIK"

Göreve geldiği günden bu yana hep eksiklerle mücadele ettiklerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Göreve geldiğimden beri tam bir şekilde olmadık. Devamlı eksikliklerimiz var. Şuanda da 2 eksiğim var. 11 tanede futbolcumda sarı kart sınırında. Buda demektir ki önümüzdeki haftalarda da eksikliklerimiz olacaktır. Yerine oynayan arkadaşlarımızdan, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

"UĞUR'UN TRANSFERİNDEN MEMNUNUM"

Takıma son olarak katılan forvet oyuncusu Uğur Erdoğan ile ilgili düşüncelerini de basın mensuplarıyla paylaşan Uçar, "Bizim transferdeki amacımız çift santrafor oynattığımız zamanda kullanacağımız bir oyuncuydu. Uğur’da bu konsepte uygun bir oyuncu. İçeride kapanan takımlara karşı kullanabileceğimiz bir oyuncu. Birde bu ligin bir oyuncusu olması bizim için önemliydi. Çok farklı bir lig. Mücadelesi yüksek bir lig. Rakiplerinizi ciddiye almalısınız. O açıdan Uğur Erdoğan, transferinden memnunum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız